• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

25.08.2024

23:22

"Oduzele su mi se obe ruke" Izvorinka Milošević zbog retke bolesti završila na operacionom stolu, evo koji je problem imala

Miloš Rafailović

Estrada

"Oduzele su mi se obe ruke" Izvorinka Milošević zbog retke bolesti završila na operacionom stolu, evo koji je problem imala

Podeli vest

Izvorinka Milošević je svojevremeno imala ozbiljan zdravstveni problem.

Folk pevačica Izvorinka Milošević dugi niz godina je na javnoj sceni, a malo je poznato to da je u jednom trenutku morala na operaciju jer je imala tegobe sa retkom pojavom u medicini poznatom kao sindrom karpalnog tunela.

Izvorinka je o svom problemu svojevremeno progovorila u jednoj emisiji.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Probudila sam se iz čista mira i leva ruka mi je bila potpuno utrnula. Prvo je počela leva. Kako je vreme prolazilo počela je desna. Tako se smenjivalo sve dok nije postalo svake noći obe ruke - rekla je Izvorinka.

Lekarka joj je rekla da mora da radi vežbe, međutim, to nije mnogo pomoglo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Radim sve što mi je rečeno, stavljam meleme, ali ne osećam ruke, dok jednom mi nije ispala šolja sa kafom. Mrtva ruka ništa. Drugi put na koncertu, držim mikrofon, ispade mi mikrofon iz ruke. I ne osećam ruku uopšte. Vidim vrag je odneo šalu. I odem kod specijaliste. Manje je bilo bolova. Odem na magnet kičme. Tu nema ništa, međutim ruke su pokazale da je nerv zaglavljen u tunelu na perevoju šake i ne može da pošalje signal - kaže Izvorinka Milošević i dodaje:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Operacijom sam vratila funkciju ruku u rekordnom roku. Ipak to može posle izvesnog vremena da se vrati. Ali prošlo je 13 godina da nemam nikakve tegobe.

Iako joj nije bilo svejedno, Izvorinka je na operacionom stolu čak i pevala.

- Nije bila totalna anestezija. Ja nisam gledala u tom pravcu, pevala sam "Makedonsko devojče", kad lekar kaže: "Gotovo". Posle izvesnog vremena sam i drugu ruku operisala. Verujem da neće da se vrati problem opet - istakla je Izvorinka u emisiji na RTS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija