• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.08.2024

09:34

"Zašto voliš takvu Srbiju?!" Severini na granici pominjali Tuđmana i Jasenovac, ovo su detalji ispitivanja hrvatske pevačice

Printscreen/Instagram/severina

Estrada

"Zašto voliš takvu Srbiju?!" Severini na granici pominjali Tuđmana i Jasenovac, ovo su detalji ispitivanja hrvatske pevačice

Podeli vest

Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković na srpskoj granici pripadnici policije podsetili su na njene sporne izjave, a pominjan je i Jasenovac, Franjo Tuđman, kao i zločinačka operacija "Oluja".

Severina Vučković privedena je na srpskoj granici sinoć, 25. avgusta. Srpska policija, tom prilikom, sprovela je redovnu proceduru, što je uobičajeno za sve koji svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Nakon što je dokazana mrziteljka Srba prošla kroz razgovor sa nadležnim organima, puštena je da uđe u Srbiju, međutim, samoinicijativno je odlučila da se vrati u Hrvatsku.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačicu su, na granici, podsetili na njene sporne izjave, pominjali joj Jasenovac i Tuđmana, ali i nedavnu objavu na Instagramu, kada je napisala da voli "takvu Srbiju", istu onu koju je ranije nazivala "genocidnom".

- Oko 19.45 je stigla na granicu, kod pregleda dokumenata pitali su je kad je poslednji put bila u Srbiji, te pozvali da autom stane sa strane. Uzeli su joj dokumente, te je satima čekala u autu, kad joj je granični policajac rekao da dolazi inspektor iz republičkog MUP-a. Došla su dva inspektora te zajedno s carinikom pretresla auto. Nisu našli ništa sumnjivo, pa su je pozvali na razgovor u zgradu policije - ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Podsetimo, Severina Vučković godinama unazad, uprkos svom srpskom poreklu i tome što ima sina sa srpskim biznimenom Milanom Popovićem, pežorativno govori o Srbiji, potencira da se u Srebrenici dogodio genocid, te veliča zločinačku operaciju "Oluja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija