• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.08.2024

14:21

"Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu!" Luna Đogani prolazi kroz pakao, Gagi uz ćerku u najtežim trenucima?!

ATA Images

Estrada

"Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu!" Luna Đogani prolazi kroz pakao, Gagi uz ćerku u najtežim trenucima?!

Podeli vest

Influenserka Luna Đogani teško podnosi nedaće kroz koje poslednjih meseci njena porodica prolazi.

Marko Miljković nedavno je uhapšen nakon što je ušao u sukob sa komšijom, a potom je, navodno, pokušao da napadne policajca.

S tim u vezi, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv okrivljenog Miljkovića (41), zbog sumnje da je 13. maja u policijskoj stanici u Novom Beogradu u uračunljivom stanju i svestan dela koje je nameravao da izvrši, kao i svestan da je to delo zabranjeno, pod dejstvom alkohola pokušao da napadne policijskog službenika D. M. tokom vršenja službene dužnosti.

Foto: ATAIMAGES

 

Tužilaštvo je potom donelo odluku da se Miljković osudi na sedam meseci zatvora, a kako prenose mediji, Marko sa svojim advokatom planira da uloži žalbu na ovaj predlog i za sada navodno ne želi da se izjasni krivim.

Foto: ATAIMAGES

 

Sve ovo najteže pada njegovoj supruzi Luni Đogani, koja nikako ne želi da jutuber završi iza rešetaka.

Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš uplašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru. Kada su saznali za optužni predlog suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Marko, kao i njen tata, pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama - tvrdi izvor za Star.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!
Fudbal

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!

Iako je španski fudbaler srpkog porekla Stefan Bajčetić (19) zbog povrede aduktora propustio gotovo čitavu prethodnu sezonu, interesovanje za mladog fudbalera ne jenjava. Liverpul je spreman da talentovanog vezistu pošalje na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo, a zainteresovanih klubova ne manjka. Nakon što je Selta iz Viga izrazila želju da ga vrati, u trku su se uključili i drugi španski, ali i engleski klubovi.

26.08.2024

15:31

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija