• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ines Grk

26.08.2024

13:11

Mia Borisavljević na odmor pukla 10.000 evra! Pevačica sa suprugom uživa u luks letovalištu u Turskoj (FOTO/VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Mia Borisavljević na odmor pukla 10.000 evra! Pevačica sa suprugom uživa u luks letovalištu u Turskoj (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić odrešili su kesu za porodično letovanje u Turskoj.

Mia Borisavljević (40) i njen suprug Bojan Grujić (38) sa ćerkama Emom (6) i Teom (3) uživaju na odmoru u turskom gradu Kemer, za koji su izdvojili više od 10.000 evra!

Atraktivna folkerka i njen partner izabrali su najluksuzniji hotel u Antalijskoj regiji kako bi maksimalno uživali sa naslednicama.

- Mia i Bojan napravili su predah od silnih poslovnih obaveza i sa ćerkama su otputovali u Tursku. Za odmor iz snova pevački par izdvojio je pravo malo bogatstvo, a uživanje u punom pansionu luksuznog hotela koštaće ih više od 10.000 evra. Mia i Bojan više puta su dosad letovali na istom mestu u Antaliji, a hotel u kom odsedaju, pored božanstvene privatne plaže poseduje i nekoliko otvorenih bazena, akva-park, spa-centar, saune, teniske terene, teretane, pa nije ni čudo što je cena paprena - priča izvor blizak pevačici za Informer i otkriva kako popularni par provodi vreme u Turskoj. 

 - Poznato je da su Mia i Bojan veoma fizički aktivni i da vole sve sportske aktivnosti, pa pored sunčanja i kupanja, svakodnevno treniraju. Kada požele da se zabave i opuste, uživaju u dnevnim žurkama na plaži i restoranima u okviru ovog rizorta. Obožavaju morske specijalitete. Za to vreme o njihovim ćerkicama brinu animatori iz ovog luksuznog hotela sa pet zvezdica. Ema i Tea najviše vole da se kupaju u dečjim bazenima, a dopada im se i akva-park sa toboganima, te dečja igraonica, koji su takođe u sklopu ekskluzivnog odmarališta - otkriva izvor. 

Atraktivna brineta s vremena na vreme preko društvenih mreža obraduje svoje fanove setom fotografija na kojima je u prvom planu njeno izvajano telo, ali i onim koje pokazuju njenu posvećenost i predanost treningu, čak i tokom odmora. 

- Mia redovno trenira i na odmoru, a suprug je prati u svemu. Oni koriste sve blagodati kompleksa u kom odsedaju, a zajedničko vreme provode igrajući tenis ili odbojku na plaži. Nije im bitno ko će da pobedi, već da ostanu u formi i da se dobro zabave - dodaje izvor.  

Pevačica će u Turskoj sa porodicom ostati do poslednjeg dana avgusta, kada se vraća poslovnim obavezama, a publiku će uskoro obradovati i novim pesmama.

- Nakon odmora Mia ulazi u studio kako bi svoju publiku obradovala novim pesmama, uprkos tome što je poslednja numera "Normalna" postala pravi letnji hit i sluša se u svim noćnim klubovima - završava izvor za Informer. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!
Fudbal

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!

Redizajnirana Liga šampiona je pred vratima, a očekivanja su velika. Novi format obećava više dinamike nego u prethodnih dvadeset godina, koliko je trajao stari sistem. Promene su obimne i obuhvataju gotovo svaki aspekt takmičenja, uključujući i žreb.

26.08.2024

14:48

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija