• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.08.2024

14:51

(FOTO) Maja Berović otvorila vrata nove skupocene nekretnine: Samo na uređenje dala 200.000 evra

Miloš Rafailović

Estrada

(FOTO) Maja Berović otvorila vrata nove skupocene nekretnine: Samo na uređenje dala 200.000 evra

Podeli vest

Pevačica Maja Berović podelila je putem svog Instagram naloga nekoliko fotografija iz stana koji je nedavno pazarila, a na čije je uređenje dala tričavih 200.000 evra.

Maja Berović uselila se u novu luskuznu nekretninu koju su ona i njen suprug Alen pazarili  u Beogradu. Naime, pevačica je prostrani stan kupila u istoj zgradi na Dedinju, u kojoj već poseduje jednu nekretninu.

Berovićeva i njen suprug su mesecima sređivali svoj novi dom, koji je uređen po najmodernijim standardima, a za renoviranje je dala oko 200 hiljada evra.

Maja se skoro uselila u novi stan koji je kupila u istoj zgradi gde je i živela. Ona i Alen su bili uključeni u čitav proces od kupovine, do renoviranja u koje su uložili oko 200.000 evra - rekao je izvor za Telegraf.

Prve fotografije iz novog porodičnog doma, Maja je objavila i na mrežama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?
Live TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!
Fudbal

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!

Iako je španski fudbaler srpkog porekla Stefan Bajčetić (19) zbog povrede aduktora propustio gotovo čitavu prethodnu sezonu, interesovanje za mladog fudbalera ne jenjava. Liverpul je spreman da talentovanog vezistu pošalje na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo, a zainteresovanih klubova ne manjka. Nakon što je Selta iz Viga izrazila želju da ga vrati, u trku su se uključili i drugi španski, ali i engleski klubovi.

26.08.2024

15:31

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija