• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.08.2024

09:31

Goca Tržan posle mnogo godina javno izgovorila Ivanovo ime! U mučnoj ispovesti otkrila: "Sve sam radila..."

ATAIMAGES

Estrada

Goca Tržan posle mnogo godina javno izgovorila Ivanovo ime! U mučnoj ispovesti otkrila: "Sve sam radila..."

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan progovorila je o svom braku i odnosu sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

Goca Tržan u javnosti, uglavnom, izbegava da govori o odnosu sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

Taj brak je daleko iza nje, a poslednjih godina uživa u novom, sa mlađim muškarcem. Ipak, pevačica je sada napravila izuzetak i progovorila na ovu temu.

- Ne stidim se tog braka. Ivan Marinković je biološki otac mog deteta. Bili smo u braku četiri i po godine, odnosno toliko smo ukupno bili zajedno. To je sve što imam da kažem. Za mene je to davno završeno poglavlje. Nas dvoje smo razvedeni od 2012. godine - započela je Goca i dodala:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nemam potrebu o tome više da pričam. Nemam nikakvu emociju prema njemu. Da bih uzela to k srcu, morala bih da gajim emociju prema tom čoveku. One sekunde kada sam odlučila da se razvedem od njega, prestala sam bilo šta da osećam prema njemu. Želela sam da on bude otac svom detetu. To je bila moja želja, sve sam činila da to bude tako… Da bi jedan odnos bio normalan, moraš da imaš dve normalne osobe! Socijalno, moralno, politički pristojne osobe. Ako je jedna osoba samo malo ispod toga, onda tu odnos ne može da postoji -  rekla je pevačica u emisiji "Pretres".

Kako još ističe, sve u životu što je uradila, radila je kako bi njena ćerka bila srećna i imala oca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija