• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.08.2024

22:46

Nije štedela reči! Jovana potkačila Draganove bivše partnerke: "Jedini cilj im je bio da se dobro udaju!"

Privatna arhiva

Estrada

Nije štedela reči! Jovana potkačila Draganove bivše partnerke: "Jedini cilj im je bio da se dobro udaju!"

Podeli vest

Jeremićeva je iskreno govorila o Stankovićevim bivšim devojkama, za koje kaže da su samo želela da se udaju za njega jer je materijalno obezbeđen.

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa, Jovana Jeremić u vezi je sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, od kog se ne razdvaja. 

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, a voditeljka bez ustručavanja govori o njihovom odnosu. 

Foto: Informer

 

Ona je sada za medije ispirčala da je po prirodi dosta ljubomorna, ali otkako je sa Draganom, uopšte nema potrebu da to iskazuje. 

- Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj priči nema mesta tome, Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara - kazala je Jovana.

Foto: ATA Images

 

Jeremićeva je rekla da se njih dvoje ne razdvajaju i da sve rade zajedno. 

- U posesivnom sam fazonu, što je moje, to je moje, tuđe neću, svoje to ne dam. Kako drugačije? Muškarac u mene treba da gleda kao u ikonu na zidu, ja sam to zaslužila, valjda sam ja umela sa njim, pa sam takav sistem gledanja i zaslužila svojim požrtvovanjem. To mu i uzvraćam, on je meni sve na svetu. Svuda idemo zajedno, maksimalno smo posvećeni jedno drugome i čuvamo našu ljubav. Danas je ljubav retkost. Mi smo starinski par, jedno drugome sve pričamo, ta strogost vlada i sa njegove i sa moje strane. Ja samo tako umem. Za mene nije ljubav da puštamo da svako radi šta hoće - dodala je voditeljka "Pinka".

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Jovana je zatim otkrila da li planira uskoro da stane na ludi kamen.

- To morate Dragana da pitate. Tu se muškarac pita. Nikad nisam bila žena koja nešto traži i juri, niti mi je to bio imperativ... Sve žene koje su sa njim bile su želele samo da se udaju za Dragana Stankovića, ja sam Jovana Jeremić bila i pre ove veze, firma sam u firmi, brend za sebe, ako se udaja desi, desiće se, ako ne ništa. Prioritet mi je da budem srećna. O tome su razmišljale neke eks paćenice, kojima je domet bio u životu da se dobro udaju, ali moraju da nauče jednu lekciju, da moćni muškarci nikada ne žene takve nesrećnice, nego isključivo moćne i jake žene - rekla je ona za "Blic". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija