• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

31.08.2024

07:02

Široko! Fudbaler i pevačica proslavili treću godišnjicu braka: Marko Kaću častio putovanjem u Dubai

ATAIMAGES

Estrada

Široko! Fudbaler i pevačica proslavili treću godišnjicu braka: Marko Kaću častio putovanjem u Dubai

Podeli vest

Marko Gobeljić (32) častio je Katarinu Grujić (32) luksuznim putovanjem u Dubai, saznaje Informer!

Fudbaler je pronašao i rezervisao idealnu vilu sa bazenom u luksuznom delu tog arapskog grada i kupio avionske karte koje je pevačici uručio juče, na dan kada su se venčali pre tri godine. U strogoj tajnosti je i ona Marku poručila najnoviji ajfon 16, koji će mu uskoro stići, a koji je bio njegova želja.

- Kaća i Marko svakodnevno jedno drugo iznenađuju jer osluškuju želje ovog drugog. Nema stvari koju joj nije kupio a da je znao da su na listi njenih želja, od skupocenog nakita "kartije", preko papreno skupih tašni "hermes", sata marke "roleks" i drugih materijalnih stvari. Ona je takođe široke ruke kada su pokloni za Marka u pitanju - ispričao je izvor blizak Gobeljićima za Informer.

Foto: Instagram printscreen

 

Kako nam je još rekao, Marko i Katarina će na putovanje u Dubai povesti i svoju naslednicu Katju, ali i dadilju koja će brinuti o njoj kada roditelji uveče odluče da izađu.

- Kaća se posle dva meseca vratila iz Crne Gore, gde je imala i više nego uspešnu letnju turneju, i ovog vikenda nastupa u Beogradu, ali će uskoro otići na zasluženi odmor s porodicom i tom prilikom proslaviti godišnjicu braka. Nakon toga ulazi u studio kako bi nastavila rad na novim pesmama, koje će publici predstaviti pred Novu godinu - ispričao je izvor za Informer.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, koja nam se zahvalila na čestitkama i kratko prokomentarisala Markov potez i poklon.

Foto: Instagram printscreen

 

- Ja bih sada mogla da vam kažem da me je iznenadio i da to nisam očekivala, ali ne mogu jer je on odavno dokazao da od njega svašta mogu da očekujem. Pažljiv je od prvog dana naše veze i zajedničkog života, pa je tako bilo i ovog puta. Da nije takav, on sigurno ne bi bio moj izbor ni ljubav mog života. O materijalnim stvarima nikada nisam govorila, jer je to neumesno, ali nas dvoje raznim sitnim znakovima održavamo i hranimo svoju ljubav više od pet godina i čvrsto verujem da ćemo nastaviti i ubuduće - rekla je Kaća Grujić Gobeljić za Informer.

Najtraženija pevačica u Crnoj Gori

Foto: ATAIMAGES

 

Katarina Grujić je ovog leta bila najtraženija pevačica na Crnogorskom primorju, gde je provela čak dva meseca. Povremeno je putovala i u druge gradove Srbije i regiona, ali je u Budvi nastupala svakog vikenda. Gazde klubova su se otimale o nju, jer se za njene nastupe uvek tražila karta više.

- Tako je svakog leta, a ne samo ovog. Moj otac je iz Kolašina, pa se ja u Crnoj Gori osećam kao u svojoj kući, a i boravim u porodičnoj kući u Budvi kada god sam tamo. Čula sam da su se neke moje kolege žalile da nemaju posla kao ranije, te da im nastupi nisu bili posećeni, ali ja mogu da zahvalim Bogu, a i svojoj publici, koja je bila mnogobrojna - rekla je Kaća za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)
Live TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer TV bili su Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja i potpredsednica Skupštine Srbije Marina Raguš. Govorili su o jučerašnjoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i njegovom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom kog su potpisani brojni sporazumi.

30.08.2024

16:03

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)
Live TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)

Emanuel Makron ponovo je u gostima u Srbiji. Kakve benefite će imati naša zemlja od ove posete? Makron i Vučić govorili su i o kupovini borbene eskadrile borbenih aviona rafal. Kada Srbija dogovori kupovinu novih aviona, onda je to prst u oku Bošnjacima, Hrvatima, ali i opozicionim medijima. Obnavljanje naših vojnih resursa predstavlja opasnost za ceo svet, a kada to rade drugi, to je za pohvalu. Napredak naše zemlje u svakom pogledu nikada nam neće oprostiti. Na ovu temu u "Info jutru"govorio je savetnik predsednika Vlade za nacionlanu bezbednost prof. dr Miroslav Bjegović.

30.08.2024

13:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Ovo svaka žena treba da uradi posle mora! 6 tretmana koji će preporoditi kožu
Moda i lepota

Ovo svaka žena treba da uradi posle mora! 6 tretmana koji će preporoditi kožu

Sezona godišnjih odmora, vrelih dana i intenzivnog izlaganja suncu na samom je izmaku. Ipak, efekti koje su sunce i more "zapisali" na našoj koži veoma su vidljivi. Koliko god da more i sunčanje prijaju, so i sunce u kombinaciji mogu da isuše kožu i ostave posledice - preplanula koža bledi i, umesto da zadrži blistavu bronzanu boju, postaje umorna, peruta se, iritirana je, sitne bore još više dolaze do izražaja... Zato joj je neophodna dodatna "ishrana" kako bi se oporavila, a ten zablistao u jesenjim danima.

31.08.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Srbija