• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

01.09.2024

10:02

"Pevamo za Boru, da pobedi!" Bajaga na Ušću zapevao legendarni hit iz doba "Riblje čorbe" i rasplakao publiku! (VIDEO/FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

"Pevamo za Boru, da pobedi!" Bajaga na Ušću zapevao legendarni hit iz doba "Riblje čorbe" i rasplakao publiku! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Momčilo Bajagić Bajaga je na koncertu povodom 40 godina karijere jednu pesmu posvetio i Bori Đorđeviću, koji je u teškom zdravstvenom stanju.

Koncert "Bajage i instruktora" održan je sinoć na beogradskom Ušću u okviru turneje "Samo nam je ljubav potrebna" sa kojom je grupa obeležila četiri decenije postojanja. Koncert je, uz nestrpljenje nekoliko desetine hiljada posetilaca, započeo pesmom "Grad", a jednu pesmu Instuktori su otpevali specijalno za Boru Đorđevića.

- Sada jedna pesma iz doba "Riblje čorbe", pevamo je za Boru, da pobedi - rekao je Bajaga, a onda su zasvirali legendarni hit "Kada hodaš" koji je Bora otpevao na albumu "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" iz 1984. godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Bora Đorđević hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani zbog ozbiljnih komplikacija izazvanih hronično opstruktivnom bolešću pluća, a Bajaga je pre nekoliko dana govorio o zdravstvenom stanju kolege.

- Video sam vest, mislim, nisam mogao da se čujem s njim pozivom. Čuo sam se sa njegovim prijateljima iz benda, oni isto znaju što znaju i novine. Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put - poručio je Bajaga za Telegraf.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija