• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

02.09.2024

11:55

Gogu udario dostavljač brze hrane! Pevačica na rendgenu: Zuji joj u ušima, oborena je...

Aleksandar Jovanović Cile/Instagram

Estrada

Gogu udario dostavljač brze hrane! Pevačica na rendgenu: Zuji joj u ušima, oborena je...

Podeli vest

Pevačicu Gogu Sekulić automobilom marke "folksvagen kedi" udario je dostavljač brze hrane.

Goga Sekulić trenutno se nalazi u Urgentnom centru nakon što ju je udario dostavljač brze hrane na beogradskoj opštini Zvezdara.

Kako navodi izvor za medije, Goga je trenutno na detaljnim ispitivanjima, ali je van životne opasnosti.

Goga je radila rendgen svega, zuji joj u ušima, nju je udario dostavljač brze hrane, pala je na desnu stranu. Na kolenu je imala malu povredu - rekao je izvor za Blic.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Instagram

 

Podsetimo, na Gogu Sekulić je automobilom marke "folksvagen kedi" naleteo M. D. (1983), a Sekulićeva je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija