• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hajp/Informer/D.S.

04.09.2024

08:01

"Iskoristila sam situaciju": Misica Ivana Mitrović smuvala 40 godina starijeg, pa otkrila kako je izgledala njihova ljubavna priča

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Iskoristila sam situaciju": Misica Ivana Mitrović smuvala 40 godina starijeg, pa otkrila kako je izgledala njihova ljubavna priča

Podeli vest

Ivana Mitrović je u jednom intervjuu otvorila dušu i rekla kako je izgledalo njeno poznanstvo, a zatim i veza sa 40 godina starijim muškarcem.

Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", Ivana Mitrović, našla se u centru pažnje zbog svoje veze sa Zoranom Buđićem Kobrom, koji je 40 godina stariji od nje.

Ivana je u jednom intervjuu otvoreno progovorila o njihovom odnosu, otkrivajući najintimnije detalje iz veze koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dolazim iz rijalitija "Parovi". Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: "Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš". I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život - rekla je Ivana i dodala:

- Ja sam bila devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kobra je opisao kako je izgledala situacija kada su započeli vezu.

- Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi - rekao je on, a Ivana se nadovezala:

- Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, pre gubljenja nevinosti me je verio. Ja sam mu prva devica, a on je meni večan zauvek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala - ponosno je istakla Ivana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07