• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

03.09.2024

08:55

Zdravko Čolić papreno naplaćuje minut pevanja! Pevačev nastup košta brdo para, a ovo su njegovi specijalni zahtevi!

IM Live Production/Shutterstock

Estrada

Zdravko Čolić papreno naplaćuje minut pevanja! Pevačev nastup košta brdo para, a ovo su njegovi specijalni zahtevi!

Podeli vest

Zdravko Čolić uzima izuzetno visoku sumu novca za svoje nastupe.

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić je nekoliko puta napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Takođe je zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, kao i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Foto: IM Live Production

 

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, muzička legenda naših prostora može da zapeva i na vašoj proslavi, ali tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 evra, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi. Traži da da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pevača na prostoru Balkana i da, ako je verovati portalu Portal Celebrity Net Worth, i da je njegovo bogatstvo procenjeno na 20 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija