• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

02.09.2024

23:01

Lunina i Markova ćerka završila u Hitnoj! Mala Lana se povredila na moru, Miljković ispričao šta se desilo

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Lunina i Markova ćerka završila u Hitnoj! Mala Lana se povredila na moru, Miljković ispričao šta se desilo

Podeli vest

Marko je objavio snimak na svom Jutjub kanalu i objasnio kako je došlo do povrede.

Luna Đogani i Marko Miljković su zajedno sa svojim naslednicama, otputovali na odmor u Crnu Goru. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Oni redovno putem Instagrama, ali i Jutjuba dele trenutke sa letovanja sa svojim pratiocima, a sada su otkrili kakva im se nepredviđena situacija desila. 

Naime, oni su završili u Hitnoj pomoći, jer se njihova mlađa ćerkica, Lana, povredila. 

Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

 

- Nalazimo se u Hitnoj pomoći u Budvi. Lana se okliznula na pločice i udarila prednjim delom usne o pod. Usna joj je natekla, tako da se nalazimo ovde, iako je vreme za spavanje. Nadam se da će sve biti u redu i da će joj samo malo dezinfikovati, isprati i srediti ranu. Nas mora nešto da zadesi, ne može sve da bude lagano - rekao je Marko.

Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

 

Miljković se na kraju oglasio i otkrio najnovije informacije. 

- Evo nas, dobro sve. Na kraju je sve u redu, krv je stala. Rekli su nam da zaledimo cuclu, da joj damo i da će sve biti kako treba - rekao je on na svom "Sikter Tube" kanalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija