• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

02.09.2024

22:34

"Htela sam da se ubijem zbog njega!" Nada Obrić ogolila dušu o suprugu koji ju je prevario: "Vrištala sam i kukala"

Ataimages

Estrada

"Htela sam da se ubijem zbog njega!" Nada Obrić ogolila dušu o suprugu koji ju je prevario: "Vrištala sam i kukala"

Podeli vest

Obrićka je bez ustručavanja govorila o ocu svoje dece, od kog se nije odvajala sve do njegovog poslednjeg dana života.

Pevačica Nada Obrić godinama unazad je prisutna na javnoj sceni, a o svom privatnom životu je retko kada govorila. 

Ona se sada za medije prisetila upoznavanja, ali i braka sa svojim prvim suprugom, sa kojim ima dvoje dece, 

Foto: Izvor: MirDan produkcija

 

- Upoznali smo se dok je on bio u vojnom hotelu, koji je bio dvoja vrata od studentskog doma. Ja sam kao student mnogo radila preko studentske zadruge da bi sebi mogla da dozvolim nešto osnovno što mi treba. Radila sam težak posao, prala sam soliter. Mnogi su odustali, ali ja sam bila uporna i dobila sam parice. Častila sam sebe i odem na ručak u vojni hotel i ugledam njega i stane mi dah. On sedi u društvu i razgovara, pomalo baci pogled, a ja da umrem. Ja nađem pare kako znam i umem i tako četiri pet puta dođem. Vidi on da ja kao devojka dođem sama i ne sećam se kako mi se obratio, ja sam mu odmah rekla ti ćeš biti moj i tako je i bilo - otkrila je pevačica, pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

- Sa njim sam dobila dvoje dece, ali veliki problem je bio među nama što je bio tih. Ja sam ga molila 16 punih godina da se pokrene, nisam mogla to da trpim. On je bio divan prema meni, prema deci božanstven, ali dođe kući ruča, stavi čačkalicu u usta, odmori i pogleda dnevnik i tu je kraj. Ja to nisam volela takav život, ja sam stalno bila u pokretu. Ja nisam bila ljubomorna i nisam razmišljala uopšte da bi pogledao neku drugu. Moram da ispričam da je bila jedna situacija kad je on trebao da ide na seminar koji je trajao šest meseci, ali on nije hteo da spava sa ostalim vojnicima nego u hotelu. Vratio se on, sve u najboljem redu i imamo grupu koja nastupa na Zadru i na recepciji da platimo i mene čekaju recepcionar i recepcionarka. Ja dolazim na red, a taj dečko kaže recepcionarki što si sad pocrvenela? Grize te savest jel? Samo lud čovek ne shvati o čemu se radi, dođem ja kući i čekam ga da dođe sa posla. Ja mu kažem imaš pozdrave iz hotela u Zadru, on ćuti, ja kažem bilo prošlo, ali gledaj da se to ne ponovi - priznala je pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Obrićeva priznaje da je zbog njega bila spremna na sve.

- Najviše sam ga volela, zbog njega sam htela da se ubijem jer smo se zabavljali tri, četiri godine, a on je imao svoju veliku garsonjeru, a ja sam otišla iz doma i našla privatni stan. Dolazila sam svaki dan kod njega, živeli smo zajedno. On u petak veče dolazi i kaže mi sutra idem da se ženim u Novi sad da isprosim neku devojku sa kojom se zabavljao u srednjoj školi. Njegovi su bili nesrećni što je sa mnom jer sam pevačica, a to što sam tavršila fakultet nema veze - priča pevačica i dodaje:

Foto: Youtube printscreeen

 

- Ova devojka je bila doktorka i to kao nije isto, oni su vršili pritisak na njega i on je popustio i ide da se ženi. Ja gledam da li je ozbiljan. Ja njega nisam mogla da zaustavim, ja ga spakujem i kažem mu srećan ti put, imaš vremena iz Sarajeva do Novog sada dobro da razmisliš, nek je tebi srećno u svakom slučaju i tako se raziđemo. Ja došla u svoj stan vrištim i kukam. Sutradan sam imala koncert u Travniku, usput ja pričam njima u kolima i grcam. Ja izlazim na scenu i počnem da plačem, ne mogu da pevam - otkrila je pevačica, pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

Nada ističe da je supruga volela najviše na svetu i da je sa njim bila do poslednjeg trenutka.

- Mi se vraćamo u Sarajevo i prolazimo pored stana gde smo živeli zajedno, ja vidim otvorene prozore, a znam da su bili zatvoreni. Pet noći ja sam bila kod našeg glumca pokojnog i kada su mislili da sam se malo smirila oni me puste. Ja ga pozovem i čestitam mu, on mi kaže uvek si bila luda dođi na kafu. Prizna mi da se nije oženio, ja sam krila dobila i odletela kod njega. Sve je bilo isplanirano za svadbu, kada su svi legli da spavaju, on je seo u kola i vratio se. Naravno na kraju priče mi smo se venčali i imamo decu. Njegovi roditelji su me na kraju zavoleli, mi smo i dan danas dobri. To je moj najveći uspeh. Ja sam mog muža volela najviše na svetu, ja sam ga obožavala i kad nismo bili zajedno, do njegovog poslednjeg momenta sam bila uz njega. Ja sam pomirila njega i mog sadašnjeg muža da bi mogao on da dolazi kada god poželi da vidi decu, zbog toga deca imaju osećaj da se mi nikada nismo razišli - rekla je Nada za "Pink". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija