• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.09.2024

07:42

Sve su slagali?! Pojavio se snimak Janjuševe glasovne poruke koju je poslao Aneli, nije istina da ne komuniciraju!

ATAIMAGES

Rijaliti

Sve su slagali?! Pojavio se snimak Janjuševe glasovne poruke koju je poslao Aneli, nije istina da ne komuniciraju!

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su ipak bili u kontaktu nakon "Elite".

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš je svojim turbulentnim odnosom sa Aneli Ahmić prikovao je milione gledalaca za mali ekran.

Bivši par je planirao zajedniču budućnost, ali im veza ipak nije uspela, a svi su bili potreseni kada je Aneli odlučila da abortira Janjuševo dete.

Foto: Shutterstock/ATA images

 

Nakon toga su žestoko zaratili, a svoju romansu nisu nastavili napolju, kao što su i pričali u rijalitiju.

Međutim, to ne znači da nisu bili u kontaktu. Janjuš je dugo negirao da je Aneli zvao i slao joj poruke, ali se u javnosti pojavio glasovni snimak poruke koju joj je poslao.

Foto: ATAIMAGES

 

Sama glasovna poruka ne govori mnogo toga, ali sam čin da joj ju je uputio, demantuje ono što je tvrdio, a to je da ga Ahmićeva ne zanima.

Šta joj je poručio u glasovnoj poruci možete čuti u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija