• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.09.2024

21:02

"Sutra se ženim!" Borin kum ispričao šta se dešavalo uoči rokerovog venčanja sa Dubravkom: "Nisu mu u opštini dali papir"

Informer, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Sutra se ženim!" Borin kum ispričao šta se dešavalo uoči rokerovog venčanja sa Dubravkom: "Nisu mu u opštini dali papir"

Podeli vest

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, preminuo je danas u 72. godini.

Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, nedavno je hospitalizovan u Ljubljani zbog jake upale pluća.

Muzičar, koji se već duže vreme bori s teškom bolešću, primljen je u bolnicu gde je bio na terapiji antibioticima i kiseoniku. Nažalost, njegovo stanje se pogoršalo, pa je stavljen na respirator i nakon teške borbe, roker je danas preminuo.

Foto: Informer

 

Mnoge poznate ličnosti i veliki pritelji pokojnog pevača, danas su se javno oprostili od njega.

Televizija Informer trenutno emituje specijalni program povodom smrti srpskog muzičara Borisava Đorđevića, a jadan od gostiju je pesnik Miodrag Mića Jakšić, koji je i Borin kum, koji je imao samo najlepše reči za pokojnog muzičara.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Mića se u emisiji uživo prisetio i jedne nezaboravne anegdote sa pokojnim rokerom, koja ga je vratila u te srećne dane.

- Zove me Bora jedan dan i pita me da li mogu da se za pet minuta stvorim u opštinu Savski venac. I ja začuđen onako, reko: "Pa Boki mogu za 10 minuta". I ja se stvarno spremim i kada sam stigao u opštinu, kaže meni on: "Vidi, ja se sutra ženim u Sloveniji. Ovde ne mogu da mi izdaju potvrdu da nisam oženjen u Srbiji, a tamo mi to traže, jadini spas su dva svedoka. Tada mi kroz šalu on izrecita i onaj njegov stih "danas može svaka stoka da nabavi dva svedoka" i šalio se da ih je on za pet minuta našao. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Odmah smo otišli gore da potpišemo te papire da on stvarno nije oženjen u Srbiji. Kada smo završili, mi onako srećni krenuli dole do kafića na piće, da proslavimo to. Ma samo što smo seli i već vidim vesti na svim portalima: "Bora se oženio". Jao to je bilo munjevitom brzinom, a on je samo vikao da će ga Dubravka ubiti zbog vesti koja je osvanula u medijima, a oni se tada još nisu ni venčali - prisetio se Mića u specijalnom programu na televiziji Informer.

Podsetimo, u petak, 6. septembara, u Čačku će biti dan žalosti zbog smrti legendarnog rokera, takođe, taj dan će se obaviti i komemoracija u Domu omladine, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića.

U dopisu se takođe navodi da će sahrana proslavljenog muzičara biti obavljena dan kasnije, u subotu 7. septembra na čačanskom gradskom groblju u 14.30, a opelo će početi u 14 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija