• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.09.2024

12:00

"Tvoje srce će zauvek kucati sa nama...": Čitulja supruge Bore Čorbe tera suze na oči, obratila se dirljivim rečima (FOTO)

Informer

Estrada

"Tvoje srce će zauvek kucati sa nama...": Čitulja supruge Bore Čorbe tera suze na oči, obratila se dirljivim rečima (FOTO)

Podeli vest

Bora Đorđević preminuo je u 72. godini nakon petnaestodnevne borbe za život.

Bora Đorđević, poznat i kao Bora Đorđević, preminuo je prekjuče u bolnici u Ljubljani, a njegovo telo je juče preneto u Čačak u kojem će biti sahranjen.

Vest o njegovoj smrti potresla je javnost, ali najviše njegovu porodicu koja je u današnjim dnevnim novinama dala umrlicu i emotivnim rečima se obratila svima koji žele da dođu na sahranu legendarnog muzičara.

Foto: Informer

 

- Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada.

Podsetimo, Čačani su se na društvenim mrežama oprostili od Bore i tom prilikom objavili pregršt dosad neviđenih fotografija iz privatnih albuma, koje možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30