• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

06.09.2024

22:33

"Venčanica je spremna, svadba će biti spektakularna": Jelena Karleuša otkrila detalje udaje

Miloš Miletić/Ataimages

Estrada

"Venčanica je spremna, svadba će biti spektakularna": Jelena Karleuša otkrila detalje udaje

Podeli vest

Bilo da šokira svojim odvažnim modnim kombinacijama, direktnim stavovima, ili spektakularnim nastupima, Jelena Karleuša je žena koja uvek zna kako da bude u centru pažnje.

JK je poznata po tome što se ne boji da kaže ono što misli. Karleuša je već decenijama jedna od najuticajnijih figura na domaćoj javnoj sceni. Njena neukrotiva energija, jedinstveni stil i oštar jezik ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a njeni potezi redovno pune naslovne strane tabloida.

Ali, ko je zapravo Jelena iza blještavila reflektora i stalnih medijskih naslova?

Diva je u intervjuu pričala o raznim temama, pa je otkrila da je odlučila da zauvek ima 18 godina.

- Tako se osećam, tako se izjašnjavam. Šalim se. Nekad se osjećam kao da imam 118, nekada 18. Ali, ne volim brojeve pored imena. To je svakako nešto što ne određuje nijednu osobu, pogotovo ne jednu ženu. Jer kada bi realno gledali, ja imam 46 godina, a životnog iskustva i života iza sebe, kao imam 146 - objasnila je pevačica.

Govoreći o svom životu, Jelena Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode.

Foto: Miloš Miletić

 

- Čitav život sam zatvorena u sobi. Dosta sam zatvorena i ne kontaktiram previše, ne izlazim, ne krećem se. Kad sam sama u svoja četiri zida, punim svoje baterije i time sam zadovoljna - ispričala je JK u emisiji "U ringu".

Ističe da nije od onih kukaju nad svojom sudbinom:

- Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da samosažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred.

Foto: Miloš Miletić

 

Kao modna ikona i žena od stila, Karleuša je otrkila trikove koji svakoj ženi mogu da budu korisni kada je u pitanju oblačenje.

- Najviše komplimenata dobijala sam za stvari koje koštaju nekoliko hiljada dinara, ali one na meni deluje skupo. Kupujem i po tržnim centrima, sve što mi padne pod ruku i sve ono što mi se sviđa. Stil i ukus nemaju veze s novcem - zaključila je pevačica za Alo!. 

Najvažniji savet koji je Jelena Karleuša uputila ženama glasi:

- Istog momenta se zaljubite u sebe! Kada se pogledate u ogledalo, treba da vidite ljubav svog života. Budite sebi lepe, budite lepe drugim ženama pa tek onda muškarcima.

Foto: Miloš Miletić

 

Inače, Jelena je u emisiji otvoreno govorila o mnogim temama, a posebno se osvrnula na svoj ljubavni status, a među pitanjima bilo je i to da li planira da ponovo stane na ludi kamen:

- Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala o divnoj venačnici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu venčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spekatakularnu svadbu i u nekom videu, da me želja mine, da imam divnu venčanicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58