• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

10.09.2024

13:35

"Bilo je katastrofalno, izbalamirala sam se!" Barbara Bobak iskreno o svojim prvim nastupima: "To nisam bila ja"

ATAIMAGES

Estrada

"Bilo je katastrofalno, izbalamirala sam se!" Barbara Bobak iskreno o svojim prvim nastupima: "To nisam bila ja"

Podeli vest

Barbara Bobak, danas jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije, prisetila se svojih početaka u "Zvezdama Granda".

Barbara Bobak prvi put je stala na Grandovu scenu u sezoni 2020/2 , ali nije uspela da postigne značajan uspeh i ispala je nakon prvog kruga. O svojim prvim koracima koje je napravila ka estradnom nebu Barbara kaže:

Foto: ATAIMAGES

 

- Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Karleušom i Cecom, pred svim velikim zvezdama koji su tada bili aktuelni. Pred Cecom nisam pevala, pred Jelenom jesam u "Zvzdama Granda" i lepo mi je. Zeznuto je kada staneš tako ispred nekog koga si gledao na televiziji. Iako se možda ta osoba tebe neće sećati sutra, ti razmišljaš šta ako se izblamiram. Ja sam se izblamirala i preživela sam - rekla je ona.

Iako je tada pored pohvala dobila i kritike, pevačica ističe da je žiri bio u pravu i da tokom tog nastupa nije pokazala ni deo svog talenta.

- Nije tada neki komentar bio loš, prosto komentari su bili realni i bilo je sve kako je ona rekla. Karleuša je rekla da je moja izvedba bila mjaukava i jeste bila, bila je katastrofa, toliko me je trema pojela, bila je žena u pravu - rekla je Barbara.

Foto: Estock

 

Uprkos lošem plasmanu u "Zvezdama Granda" Barbara je nekoliko godina kasnije uspela da izgradi svoje ime, ali i danas ističe da joj je iskustvo u takmičenju pomoglo da se oslobodi treme.

- To nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu. Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf... Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i izašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu - ispričala je Barbara za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija