• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

12.09.2024

08:02

"Spavao sam na klupi!" Poznati pevač se prisetio teških dana sa početka karijere: "Razboleo sam se od hladnoće"

Shutterstock

Estrada

"Spavao sam na klupi!" Poznati pevač se prisetio teških dana sa početka karijere: "Razboleo sam se od hladnoće"

Podeli vest

Hasana Duduića život nije mazio, a po dolasku iz Šapca za Beograd jedno vreme nije imao ni krov nad glavom.

Hasan Dudić otkrio je nepoznate detalje iz života i priznao da je na početku karijere spavao na klupi u Beogradu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bio sam tako blizu, a tako daleko, Beograd i Šabac bili su udaljeni dva sata putovanja autobusom. Imao sam već dve godine staža i orkestar iz hotela "Metropol" je svirao tada u Banji Koviljači, tu sam ih upoznao, spakovao sam svoje odelo, par košulja i torbicu i došao kod njih u Beograd. Lepo su me dočekali i svi su rekli "Ovo je onaj mali, Šabanov brat". Sviralo je devet muzičara, pevao je Toma Zdravković, Kvaka, Šemsa i ja kao atrakcija - rekao je Dudić za Grand.

Mada je u Beogradu fino započeo karijeru, s druge strane prolazio je kroz težak period jer nije imao gde da spava.

Foto: ATAIMAGES

 

- Pevao sam toliko bila je prava ludnica, ali kada je došao fajront u kafani, nisam imao gde da spavam. Hotel nije hteo da me primi, nisam imao ličnu kartu, bio sam maloletan. Onda su me jedan momak iz obezbeđenja i njegova žena primili na dva, tri dana. Posle toga su mi dali da spavam na Adi Ciganliji u bungalovima, bio je oktobar mesec i bilo je jako hladno. Tada sam se razboleo i morao sam kući u Šabac da odem, posle par dana sam se vratio i nastavio da pevam u restoranu - priznao je Hasan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35