• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

18:55

Hasan Dudić: Kada je Džej umro zalupio sam prozorima i zaplakao! Evo šta kažu kolege koje su ga poznavale! (VIDEO)

Informer

Live TV

Hasan Dudić: Kada je Džej umro zalupio sam prozorima i zaplakao! Evo šta kažu kolege koje su ga poznavale! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnji dan pre tačno tri godine preminuo je Džej Ramadanovski koji važi za jednog od velikana domaće muzike, o svojim iskustvima sa njim govorili su gosti emisije Pre večere, pevačica Mina Kostić, pevač Hasan Dudić i pevač Andrej Jakšić.

Pevačica Mina Kostić istakla je kako je uživala u Džejevom društvu i da se uvek osećala zaštićeno i da joj je bila čast što je bila među velikanima ka što su to bili on i Šaban Šaulić.

- Džej je bio dobra duša, čovek i kolega na isti način kao što je to bio i Šaban. Teško sam podnela njegovu smrt i bila mi je čast što sam bila među takvim velikanima. Uživala sam u njegovom društvu i uvek sam se osećala zaštićeno. Džej je jako bio vezan za svoje unuke i tvrdim da su ga svi oko njega voleli. Da mogu da mu kažem neštoi rekla bi mu da uspori malo i odvela bi ga negde u planinu da mu spasimo zdravlje - rekla je Kostićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Pevač Hasan Dudić naveo je da kada su mu javili da je Džej umro rekli su mu "ode ovaj tvoj" nakon čega je snažno zalupio prozore svoje kuće i pao na zemlju i zaplakao.

- Njegova smrt je bila strašna, jer smo se čuli svaki dan, a poslednje što mi je rekao bilo je "Džoni samo da se ovo završi pa da se vidimo", jer smo bili u obavezama obojica. Bilo je prijatno i lepo poznavati ostalo je samo da odemo u kafanu zajedno. Ta tužna nedelja kad je umro bila je prokleta za mene i to sam veoma teško primio. Rekli su mi "ode ovaj tvoj" kada je umro misleći na Džeja, tada sam zalupio jako prozorima, pao i zaplakao. Zaista je bio jedan od najvoljenijih ljudi koje sam poznavao i kad god bi me video odmah bi potrčao da mi se javi i priča sa mnom. On je odrastao na ulici kao i ja, doduze stariji sam od njega pa sam to pre prošao i zbog toga mi je uvek bio simpatičan. Od svih kolega koje poznajem on mi je bio ubedljivo najbolji, a pre nego što je postao slavan pa i nakon toga ostao je veran i okružen svojim starim prijateljima - rekao je Dudić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Pevač Andrej Jakšić izjavio je kako nažalost nije imao priliku da nastupa uz nekoga kao što je Džej i da mu je njegova omiljena pesma od svih ubedljivo Žuta ruža.

- On je za mene bio zvezda sa najviše hitova i njegovo nasleđe kroz pesme trajaće još 30 godina. Na njegovoj sahrani bilo je mnogo ljudi. Pored Džeja za mene je Futa takođe bio i ostao muzički gigant, njih dvojica su bili najbolji mogući spoj. Džej i ja nažalost nismo imali prilike da nastupamo zajedno, ali je za mene bio drugar iz kraja i muzički idol. Pamtiću ga po pesmi "Žuta ruža" i zaista je bio poseban - rekao je Jakšić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Reper Vuk Mob podelio je svoje iskustvo sa Džejem govoreći da je sa njim pričao o životu i da je od njega dobio bitne savete, kao i da je upoznao njegovu ćerku sa kojom još uvek u kontaktu.

- Nije mi bilo realno kada je takva zvezda kao Džej pristao da sarađuje sa mnom uprkos tome što smo u različitim, žanrovima. Dosta smo pričali o životu, upoznao me je sa svojom ćerkom sa kojom sam i dan danas u dobrim odnosima. Kada smo popili zajedno imali smo emotivni razgovor gde mi je rekao koliko je radio i posavetovao me je kako da se nosim sa karijernim usponima i padovima - rekao je Vuk.

Foto: Ata Image

 

Estradni umetnik Acko Nezirović govorio je kako je smrt Seherezade, Džejeve sestre on poneo jako teško i da mu je još tada pričao da ne može da spava noćima i da konstantno plače.

- Džej je stradanje svoje sestre Šeherezade podneo jako teško i od tada je počeo da pije mnogo i ne spava noćima uz plač. O njemu bih mogao da pričam danima jer je bio mnogo pozitivan i pun duha i smeha. Uvek je bio jako pošten i nikada nije izašao iz kafane bez da ne časti sve, a mnogo nas je išlo na letovanje zbog njega i ne mogu da verujem da je već prošlo tri godine od kad nas je napustio - rekao je Nezirović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija