• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer/D.S.

14.09.2024

15:14

"To je premorbidno, neljudski" Kaliopi je zbog ovog poteza odmah pozvala policiju: "Neću slučaj pepustiti tek tako, s tim se ne igra"

ATAIMAGES

Estrada

"To je premorbidno, neljudski" Kaliopi je zbog ovog poteza odmah pozvala policiju: "Neću slučaj pepustiti tek tako, s tim se ne igra"

Podeli vest

Kaliopi je odlučna u nameri da se kazne oni koji su pustili lažnu vest o njoj.

Pevačica Kaliopi Bukle se tokom karijere susretala sa brojnim vestima, ali zbog poslednje, koja se nedavno proširila društvenim mrežama, morala je da se obrati policiji.

Naime, na mrežama se pojavila informacija da je preminula, što ju je šokiralo i zabrinulo. Ona ne može da shvati da neko može takvim morbidnim stvarima da se poigrava sa nečijim životom. Kaliopi je sada, rešila da progovori o svemu.

Foto: ATA Images

 

- Objavili su da sam umrla, da. To više nisu stvari sa kojima čovek može da se igra, to su ozbiljne stvari. Samo se sećam tog jutra kada sam otvorila oči i ugledala tu vest, prvo sam pomislila na svoju mamu. Znam da mama gugla na telefonu sve i prati ono što se dešava kod nas i u svetu. Mislim da je jako nezahvalno da jedna majka pročita da joj je dete umrlo, a da je pritom ono živo, ali mi smo prijavili to u policiji - rekla je Kaliopi za Grand u pauzama snimanja emisije "Nikad nije kasno" i dodala:

- Čeka se još moj povratak sa puta pa ćemo to malo studioznije razmotriti, jer neću da prepustim ovaj slučaj tek tako.

Foto: ATA Images

 

Ovakve stvari dogodile su se mnogim njenim kolegama, koji su takođe slučaj prijavile policiji, a Kaliopi kaže da se ona prvi put našla u ovakvoj situaciji.

- Nije mi se do sada događalo ovako nešto, ali je bilo internet objava drugog tipa. Mislim da policija treba da se pozabavi ovakvim stvarima malo studioznije, jer živimo u vremenu u kojem su društvene mreže jako aktivne. Internet vlada svetom tako da ne može svakome da bude dostupno da radi šta hoće. Imala sam situacije kada je moje ime bilo zloupotrebljavano u raznim pričama za neke reklamne kampanje, ali ovo sada bilo je premorbidno. Čovek prosto kaže kada čuje sve neke nebuloze da pusti to, ali ovo je nešto čime se sistem mora pozabaviti svugde, ne samo u Makedoniji. Smatram da mora da se zna dokle ide ljudska etika, moral i sve ono što mi nazivamo ljudskost. A ovo apsolutno nije ljudski - rekla je ona i dodala:

Foto: ATA Images

 

- Na kraju ću samo reći da za mene nikada nisu postojali dobri ili loši ljudi, nikada ih nisam tako kvalifikovala, ali postoje ljudi i neljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45