• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D.S.

15.09.2024

09:28

Oženio je ženu sa postera! Evo kako su se Karleuša i Dusko Tošic upoznali, bila je njegova najveća života želja!

Informer

Estrada

Oženio je ženu sa postera! Evo kako su se Karleuša i Dusko Tošic upoznali, bila je njegova najveća života želja!

Podeli vest

Jelena Karleuša i Duško Tošić danas su potpisali sporazumni razvod braka, ali je njihova ljubavna priča bila poput holivudskog scenarija.

Regionalna pop-diva Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 16 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošiča je, dok je trajala, bila bajkovita, a pevačica je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali, kao i kako je Duško uspeo da osvoji njeno srce.

Foto: Instagram printscreen

 

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - ispričala je svojevremeno pevačica.

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

Foto: Instagram printscreen

 

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - rekla je jednom Jelena.

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

Foto: Insider

 

Ona je jednom ispričala da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je pomislila da je pronašla pravog.

- Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - ispričala je Karleuša.

Šta je još Jelena napisala u gorepomenutom saopštenju možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija