• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.09.2024

10:36

Ovako je izgledalo Jelenino i Duškovo venčanje! Rekli sudbonosno "da" na Vidovdan, mlada bilstala u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Ataimages/jelenakarleusastar Instagram/Printscreen

Estrada

Ovako je izgledalo Jelenino i Duškovo venčanje! Rekli sudbonosno "da" na Vidovdan, mlada bilstala u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Podeli vest

Karleuša i Tošić su 2008. godine napravili svadbu o kojoj se mesecima kasnije pričalo.

Karleuša je danas putem svog Instagram profila saopštila da se zvanično razvela od svog supruga, Duška Tošića, nakon 16 godina braka. 

Iako su danas stavili tačku na zajednicu, njihova svadba je bila kao iz bajke. Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan, 28. juna davne 2008. godine u luskuznom hotelu u Kovilovu. Iako je tada diva bila u sedmom mesecu trudnoće i nosila Atinu, ona je izgledala besprekorno u svojoj venčanici. 

Foto: Printscreen

 

Mladenci su vodili računa o svemu, počev od dekoracije, preko muzike, pa do bogate trpeze na kojoj samo što nije bilo i ptičijeg mleka. 

Jelenu je otac Dragan doveo do oltara, dok je u pozadini išla pesma "Pogledi u tami" od Sergeja Ćerkovića. Dok je prilazila Dušku, pevačica je sve vreme plakala. 

Foto: Printscreen

 

Pored Tošića je  stajao njegov dugogodišnji drug Milenko Andrić, dok je Jelenin kum bio kreator Darko Kostić. Mladoženja je "da" izgovorio glasno i sigurno. Mladino je bilo nešto tiše, ženstvenije, ali jednako sigurno.

Prvi ples bio je nešto najromantičnije što smo do tada videli. Duško je poljupcima "popio" Jelenine suze, dok mu je ona šaputala koliko ga voli. Usledilo je veliko veselje na kome su se smenjivali aktuelni folk hitovi. Mladoženja je ostao bez košulje, kumovi su se popeli na stolice, gošće su se prepustile plesu... Šampanjac je tekao u potocima. I torte su bile za pamćenje. Jedna, visoka skoro dva metra, bela, elegantna, a druga crvena, teška trideset kilograma, identična onoj koju je na svadbi imala Eva Longorija.

Foto: Printscreen

 

U toku svadbe, usledio je još jedan emotivan trenutak, kada se Jelena latila mikrofona i zapevala "Zajdi, zajdi", što je oduševilo njenog supruga. Ubrzo nakon toga, Duško je u nekom trenutku dohvatio mikrofon i svojoj dragoj otpevao stih "Devojke vole dijamante", a onda je skočio u bazen, zajedno sa ostalim gostima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija