• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.09.2024

17:43

Nakon Karleušine objave da se razvodi, oglasila se i ćerka Dina Dvornika: Ela otkrila da prolazi kroz pravi pakao

instagram printskrin

Estrada

Nakon Karleušine objave da se razvodi, oglasila se i ćerka Dina Dvornika: Ela otkrila da prolazi kroz pravi pakao

Podeli vest

Ćerka Dina Dvornika, Ela, nije ostala ravnodušna na vest da se Jelena Karleuša razvodi!

Jutros je u medijima kao bomba odjeknula informacija da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli nakon 16 godina braka. Naime, vest o krahu braka je saopštila Karli na svom Instagramu. Ona je objavila sliku iz suda i napisala da je zvanično potpisala papire za sporazumni razvod. 

Influenserka Ela Dvornik, koja sa Britancem Čarlsom Pirsom ima dvoje dece, sada je otkrila da se i sama već neko vreme bori s brakorazvodnom dramom. 

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

 

Ela se oglasila ispod Karleušine objave na Instagramu i šokirala javnost priznanjem o svom razvodu.

- Čestitam! Dabogda i ja da doživim rastavu nekad…. jer sam u braku bila dve godine, a u rastavi sam već tri i kako se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati Deda Mrazu - možda njega saslušaju pa ubrzaju - napisala je Ela Dvornik.

Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

 

Podsetimo, Ela je u avgustu šokirala javnost priznanjem da se razvodi od Čarlsa Pirsa, a tu dramu prati i prava pravna bitka. Naime, mesec dana pre nego što je javno otkrila da se razvoi, u Katastru je zabeleženo da ju je Čarls tužio zbog udela u luksuznoj kući u Balama, iako je Ela jedini vlasnik! 

Reč je o nekretnini od 124 kvadrata, sa dvorištem koje se prostire na čak 551 kvadratni metar, a u toj oazi su zajedno živeli sa dve ćerke, šestogodišnjom Bali Di i trogodišnjom Lumijom Ren. 

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

 

Njihova ljubavna priča, koja je počela u Londonu kada je 22-godišnja Ela upoznala Čarlsa, sada se pretvorila u pravu sudsku dramu. Par se venčao na Dan zaljubljenih 2019. u Las Vegasu, posle pet godina ljubavi i tri godine veridbe, ali sada izgleda da je sve to ostalo u prošlosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija