• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.09.2024

16:31

Zmaj od Šipova je već imao problema sa zakonom: Danas je uhapšen zbog napada na komšinicu, a evo šta je ranije radio

ATA Images

Rijaliti

Zmaj od Šipova je već imao problema sa zakonom: Danas je uhapšen zbog napada na komšinicu, a evo šta je ranije radio

Podeli vest

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, jutros je priveden u Šipovu, Republika Srpska, nakon što je osumnjičen za fizički napad na svoju komšinicu.

Vest o hapšenju je šokirala javnost, a njegov branilac, Dušan Tomić, potvrdio je da je Zmaj iza rešetaka. Prema prvim informacijama, on je napao komšinicu, što je dovelo do njegovog privođenja, ali detalji napada još uvek nisu objavljeni.

Foto: Printscreen You Tube

 

Inače, ovo nije prvi put da se Zmaj od Šipova našao u središtu skandala. Njegov dosije je već poprilično dugačak. Grahovac je i pre bio pravosnažno osuđen novčanom kaznom u iznosu od 119.000 dinara zbog pretnji Branislavu Borenoviću, lideru Partije demokratskog progresa (PDP). Tokom tog suđenja, Ilija je priznao krivicu, izvinio se i pokajao, a Borenović mu je čak oprostio, što mu je značajno ublažilo kaznu.

Foto: Printscreen You Tube

 

Grahovac je poznat po kontroverznom ponašanju, a javnost ga pamti kao konfliktnu ličnost iz rijalitija. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija