• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.09.2024

14:33

"Meni je najbitnija stavka bila da..." Oglasio se Duško nakon razvoda od Jelene: "Voleo bih da ostanemo prijatelji!" (FOTO)

Starsportphoto/Instagram

Estrada

"Meni je najbitnija stavka bila da..." Oglasio se Duško nakon razvoda od Jelene: "Voleo bih da ostanemo prijatelji!" (FOTO)

Podeli vest

Tošić se u vidu storija oglasio na svom Instagramu, nakon što je Karleuša saopštila da su se sporazumno razveli.

Jutros je u medijima kao bomba odjeknula informacija da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić razveli nakon 16 godina braka. Naime, vest o krahu braka je saopštila Karli na svom Instagramu. Ona je objavila sliku iz suda i napisala da je zvanično potpisala papire za sporazumni razvod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

Sada se na svom Instagramu oglasio i sam Duško. On je napisao da mu je najbitnije da njegove ćerkice, Nika i Atina budu srećne, a da će se on potruditi da uvek bude pored njih. Pored toga, on je dodao da je Jelena divna majka i da bi voleo da ostane sa njom u dobrim odnosima zbog naslednica. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Postovani mediji i prijatelji. Nakon 16. godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece, Jelene. Sporazum je sastavljen obstrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše dece što je nama najbitnije. Sva naša zajednićka nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god smo u prilici. Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu. Veliki pozdrav, Duško Tošić - napisao je on na svom Instagramu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija