• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.09.2024

19:20

"Savršen odnos traje 12 minuta!" Goca Tržan bez dlake na jeziku o seksu: "Nisam ja to merila, nego..."

ATA Images

Estrada

"Savršen odnos traje 12 minuta!" Goca Tržan bez dlake na jeziku o seksu: "Nisam ja to merila, nego..."

Podeli vest

Pevačica smatra da idealan intimni odnos traje 12 minuta, a objasnila je kako je došla to tog zaključka.

Pop zvezda Goca Tržan često otvoreno govori o različitim temama i nije joj problem da priča i o svojoj intimi. Jednom prilikom otkrila je da smatra da savršeni intimni odnos traje 12 minuta, a sada se gostujući u jednoj emisiji osvrnula na svoju izjavu.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- I to je predugo - rekla je Goca uz smeh, a potom objasnila da je o tome čitala u naučnim časopisima:

- To su naučni fakti. To sam pročitala u studijama nekih seksologa. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok - rekla je gostujući na Kurir televiziji, pa dodala:

- Nisam ja to merila da se razumemo, nego sam to pročitala - zaključila je Goca kroz smeh.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Goca je nedavno takođe govorila o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*ks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - izjavila je Goca Tržan tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija