• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.09.2024

16:06

Da li je ovo moguće?! Jovana Jeremić objavila basnoslovnu cifru, evo koliko puta je pregledan njen nalog na Instagramu!

ATA Images

Estrada

Da li je ovo moguće?! Jovana Jeremić objavila basnoslovnu cifru, evo koliko puta je pregledan njen nalog na Instagramu!

Podeli vest

Jovana Jeremić se i sama iznenadila tolikom posećenošću svog profila.

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, važi za pravu kraljicu šera, a svoja profesionalna dostignuća često ističe na društvenim mrežama.

Brojke nikada ne lažu i govore u njenu korist, a sada je na svom Instagram storiju podelila još jednu cifru koja je iznenadila čak i nju samu!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

 

Naime, Jovanin profil, koji broji 236 hiljada pratilaca, za samo mesec dana posećen je čak 18 miliona puta!

To znači da Jeremićeva zapravo ima mnogo veći broj fanova nego što piše na Instagramu, a na fotografiji koju je objavila jasno se vidi koliko pregleda ima.

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

 

- 18 miliona pregleda za mesec dana? Ne verujem. I šta ćemo sad? - napisala je Jovana u opisu storija.

Podsetimo, voditeljka je nedavno rekla da je primetila promenu na dojci, zbog čega je odmah posetila doktora, a više o tome možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini
Politika

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na čelu delegacije Vlade Republike Srbije u kojoj će biti ministar turizma i omladine Husein Memić kao i više državnih sekretara i pomoćnika putuje danas u Narodnu Republiku Kinu prvim letom nacionalne kompanije Er Srbija za Guangdžou.

29.09.2024

15:52

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija