• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.10.2024

15:02

"Preterala je, ovo ne sme da radi": Gastoz dobio korpu zbog Ene, pa prokomentarisao Anđelino distanciranje od njega

Ataimages/Aleksndar Jovanovic Cile

Estrada

"Preterala je, ovo ne sme da radi": Gastoz dobio korpu zbog Ene, pa prokomentarisao Anđelino distanciranje od njega

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz sinoć je bio neprijatno iznenađen Anđelinim rečima.

Sinoć se održala emisija "Pitanja novinara" u kojoj su učesnici "Elite 8" odgovarali na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile, a Darka Tanasijevića je zanimalo zašto je Anđela Đuričić prekinula druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozem, nakon što su oboje priznali emocije jedno prema drugom.

Anđela je rekla da mu smeta to što je nikada nije odbranio od napada drugih, pogotovo što nije stao u njenu zaštitu kada ju je vređao njegov drug Nenad Aleksić Ša, dok se za Enu Čolić lavovski borio.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Gastoze, šta kažeš ti na to što se Anđela distancirala od tebe? - pitao je Darko.

- Mislim da je preterala, jer ako ovo može da zaustavi sve što smo gradili, onda baš glupa priča - rekao je Gastoz.

- Smatraš li da je ovo način da se udalji od tebe - pitao je Tanasijević.

- Smatram da ovo ne sme da radi, jer rekao sam joj da ako ima neki problem, možemo da popričamo. Ne treba ovako na trista stepeni i da gazi sve. Ako će da baci sve što smo imali, jer sam odbranio Enu od ovog kromanjonca... Vidi se da me ne zna uopšte, niti ja nju. Ovo mi je dokaz da se nismo dobro upoznali - kazao je Gastoz.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Zašto imaš tu srčanost za Enu? - pitao je Darko.

- Rekao sam joj da mi se dopada Enino učešće, taj stav. Ako imamo šest sati provedenih napolju, samo znamo istu bandu, ali nikad nismo pili kafu sami - odgovorio je Gastoz.

- Odakle ja znam kakve oni dogovore imaju? Ne vodim se nečim što kaže neko koga znam mesec dana - ubacila se Anđela.

- Rekao sam Mateji da ne sme da okrene Eni leđa, jer se ona pogubila. Vidim da je iskrena, ali ne može da se izbori - rekao je Nenad.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Zbog čega nisi osetio tu srčanost da odbraniš Anđelu od Ša? - upitao je Tanasijević.

- Meni je to bilo fuj otpočetka, ali rekao sam da neću da se mešam. Svi se vode time da ako imam nešto s njom, treba da budem njen zaštitnik. Ogradio sam se, jer je meni ta priča smešna. Ša kad zacrta nešto, on to svakako radi - kazao je Nenad.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Upravo je pokazao da nije mogao da prećuti na Rajačića, a na Ša može - rekla je Anđela.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Đoković u finalu Šangaja! Srbin posle rovovske borbe savladao Frica!
Tenis

Đoković u finalu Šangaja! Srbin posle rovovske borbe savladao Frica!

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Tejlora Frica u dva seta - 2:0 (6:4, 6:6 (8:6)) u polufinalu mastersa u Šangaju. Naš velikan je ovim trijumfom zakazao finale sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom, a taj meč zakazan je za sutra, od 10.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

12.10.2024

15:07

Đoković zabrinuo navijače! Srbin se uhvatio za nogu, pa zatražio medicinski tajm-aut!
Novak Đoković

Đoković zabrinuo navijače! Srbin se uhvatio za nogu, pa zatražio medicinski tajm-aut!

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Tejlora Frica u dva seta - 2:0 (6:4, 6:6 (8:6)) u polufinalu mastersa u Šangaju, i tako izborio finale sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom, koje je na programu sutra od 10.30 časova po srednjeevropskom vremenu. Ipak, rezultat na trenutak ostaje u drugom planu, s obzirom da je Đoković tokom meča zabrinuo navijače medicinskim tajm-autom.

12.10.2024

14:23

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka