• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

12.10.2024

15:16

Razvela se Tina Ivanović posle 25 godina braka! Ovo su detalji razlaza sa Zvezdanom Anđićem!

Zoran Sinko/ATA Images/shutter

Estrada

Razvela se Tina Ivanović posle 25 godina braka! Ovo su detalji razlaza sa Zvezdanom Anđićem!

Podeli vest

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić su navodno stavili tačku na njihov brak.

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić navodno su se razveli posle više od 25 godina braka.

Da je situacija ozbiljna, pokazuje to što dugogodišnji partneri izvesno vreme žive na različitim adresama i što nikada do sada nisu bili razdvojeni ovoliko dugo, piše Kurir.

Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili.

Foto: ATAimages

 

Novinari su obišli kraj u kojem žive, ali komšije koje su sreli nisu želele da komentarišu porodične probleme i razlaz. Krajem avgusta kada su novinari prvi put dobili saznanje da su supružni rešili da stave tačku na brak, Zvezdanom je rekao da su u Italiji na odmoru i da je sve to marketing.

Ipak, više izvora bliskih ovom paru je potvrdilo da su na zajednicu stavili tačku.

Tina ni tada, kao ni sada nije odgovarala na pozive i poruke, a juče ni Anđić nije odgovarao na pozive, kao ni na poruku sa konkretnim pitanjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka