• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

14.10.2024

10:44

Monstruozno! Brutalnim komentarom pevač podržao nasilje nad koleginicom: "Žensko treba tući..."

Printscreen/Facebook/AldinaOfficial/Novak Đurović

Estrada

Monstruozno! Brutalnim komentarom pevač podržao nasilje nad koleginicom: "Žensko treba tući..."

Podeli vest

Skandaloznim komentarom folk pevač Sejo Kalač podržao je nasilje nad koleginicom Aldinom Bajić.

Mediji u regionu već nekoliko dana bruje o nasilju nad pevačicom Aldinom Bajić, koju je brutalno pretukao suprug, muzičar Adis Cigura. Porodično nasilje dogodilo se u dnevnoj sobi doma muzičkog para u Bosni i Hercegovini kada je muzičar nasrnuo na ženu.

Na ono što je uradio Cigura, niko od kolega nije ostao imun. Neki su javno pružili podršku Aldini, dok drugi nisu želeli da komentarišu njihov privatni život, ali su svi osudili nasilje nad ženom.

Foto: Novak Đurović

 

Ipak, bilo je i onih koji su pružili podršku nasilniku. Mediji u Bosni i Hercegovini pišu da je poznati folk pevač, Sead Sejo Kalač, navodno na svom Fejsbuk nalogu objavio sramotan komentar kojim je podržao nasilje nad koleginicom. 

On je, naime, podelio vest o tome da je pevačica pretučena uz šokantne reči.

- Pa i treba da je izudara. Žensko treba tući dok se ne smiri! - navodno je napisao pevač.

Foto: printscreen/facebook

 

Komentar se sada ne može naći na njegovom nalogu, pa je moguće da ga je pevač u međuvremenu  obrisao, ali slika komentara ne prestaje da se deli društvenim mrežama, a svi regionalni mediji bruje o pevačevom skandaloznom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka