• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.10.2024

23:14

"Imao je 99 švalerki!" Pevačica oplela po nevernom suprugu: "Jednu njegovu ljubavnicu sam udarala motkom i izbacila iz kuće"

Youtube printscreen/Grand parada

Estrada

"Imao je 99 švalerki!" Pevačica oplela po nevernom suprugu: "Jednu njegovu ljubavnicu sam udarala motkom i izbacila iz kuće"

Podeli vest

Ona se nije lubila da priča o svom mužu, koju ju je varao.

Pevačica Snežana Jovanović Šikica javno je govorila o neverstvu svog supruga i o situacijama sa njegovim ljubavnicama. 

Ona je tako ispričala da je jednu suprugovu ljubavnicu čak udarala motkom i izbacila iz kuće. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Moj muž je imao 99 švalerki. Koliko hoćeš. Konobarice, gazdarice, šankerice. Nek je živ i zdrav, šta ga briga. Svaka žena mora to da prođe u životu. E sad zavisi kakva je žena. Ove mlade neće ništa da trpe. Ako si ti prevario, sad ću i ja - ispričala je Šikica i dodala:

 

- Koliko sam ih puta našla. Bio je jedan moj kućni prijatelj, bio je bokser. Dolazio je stalno kod mene kući. Jedno jutro ja dolazim i vidim nema mi čoveka kući. Ja tu uhvatim taksi i odem na splav, pravo tamo gde znam gde je. Vidim sedam sati ujutru oni izlaze iz kafane, moj muž sa švalerkom za ruku. Ovaj bokser kaže to je moja devojka. Ja sam mu tu rekla šta tvoja devojka, a Buca je vodi za ruku i ja ga udarim. On je na to rekao: "Snežana, svaka ti čast" - istakla je Šikica za "Kurir".

Foto: Foto: Printscreen YouTube/ A Sad Malo Mi

 

Pevačica je ispričala urnebesnu situaciju u kojoj je zatekla muža sa ljubavnicom.

- Jednu sam sa motkom udarala. Došla je jedna kod mene kući i rekla: "Gde je Buca treba da idemo na put?" Kakav put mamu ti j***em. Nije htela da izađe iz sobe i ja uzmem motku i izbacim je. Kakav bre put j***em li ti lebac - šokirala je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija