• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

20.10.2024

15:11

"Istina je, nažalost"! Tina Ivanović kroz suze potvrdila da se razvodi od Zvezdana Anđića

ATAIMAGES/printskrin jutjub

Estrada

"Istina je, nažalost"! Tina Ivanović kroz suze potvrdila da se razvodi od Zvezdana Anđića

Podeli vest

Tina Ivanović je potvrdila da je stavila tačku na brak sa Zvezdanom Anđićem.

Već nekoliko dana se u domaćim medijima spekulisalo o tome da su pevačica Tina Ivanović i njen suprug Zvezdan Anđić odlučili da se razvedu, ali je on vrlo brzo odgovorio na pozive medija i rekao da to nije istina.

S druge strane, Tina se danima nije oglašavala, ali sada je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da su glasine ipak bile istinite.

Foto: Printscreen/TV Pink

 

- Ovo će biti jedino oglašavanje. Desilo se tako. Istina je, da, nažalost - rekla je Tina.

Na pitanje šta se dogodilo, da li je možda neka prevara bila okidač da okončaju svoj brak, Tina je kratko izjavila:

- Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Foto: Printscreen/TV Pink

 

Ona je zatim priznala kroz suze, da će nastaviti da sarađuju, i da su se čuli nakon svega.

- Kao i u svakom braku, vezi, ima problema. Civilizovani smo ljudi, sarađivaćemo i dalje. On je u većini bio zaslužan za moju karijeru - rekla je i dodala:

- Naravno da smo se čuli i čujemo se, rekla sam već da smo normalni ljudi.

Foto: Printscreen/TV Pink

 

Podsetimo, Zvezdan se navodno proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili.

Novinari su obišli je kraj gde žive, ali komšije nisu želele da komentarišu porodične probleme i razlaz. Krajem avgusta počele su priče da su supružni rešili da stave tačku na brak, novinari su kontaktirali Zvezdana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27