• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.10.2024

13:16

"Terza je labilan i primitivan" Maja Marinković oplela po Terzi i Sofiji: "Odvratno je što je to uradio trudnoj ženi, Sofija gazi preko mrtvih"

ataimages

Rijaliti

"Terza je labilan i primitivan" Maja Marinković oplela po Terzi i Sofiji: "Odvratno je što je to uradio trudnoj ženi, Sofija gazi preko mrtvih"

Podeli vest

Maja Marinković nije imala lepe reči za preljubnike koji su zgrozili region.

Starleta Maja Marinković proslavila se učešćem u brojnim sezonama rijaliti programa, ali sada je odlučila da napravi pauzu i uživa u svetu van zidina velelepnog imaginarijuma u Šimanovcima.

Bez obzira na to što nije učesnik, Maja pomno prati sva dešavanja, a u emisiji "Pitam za druga" prokomentarisala je to što je Borislav Terzić Terza prevario trudnu verenicu Milicu Veličković.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

 

- Prevara trudne verenice nešto što nismo imali do sad, kako ti se čini taj odnos Terze i Sofije? - pitala je voditeljka Maju.

- Meni je to sve užasno, on je uvek imao crtu švalera u sebi, ali nisam očekivala da će to biti tako brzo. Odvratno je što je uradio trudnoj ženi, bar malo empatije i osećanja prema nekome ko nosi njegovo dete. Sofija je jako proračunata, gazi preko mrtvih,  ne bira sredstvo da dođe do cilja i zaista mislim da to neće opstati. To su samo imaginarne stvari i iluzije da će opstati napolju, ali da će se nešto od toga ostvariti teška priča. Terza je ispao baš jadan, ušao da zaradi pare za dete i toliko se obrukao - rekla je Maja.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Kako komentarišeš to što Terza sada većinu krivice prebacuje na Milicu i govori da njegovi roditelji od početka nisu bili za nju? - pitala je voditeljka.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- On se ponaša kao da živi u 19. veku i sad razmišlja o mišljenju oca za njegovu devojku. To su labilni i primitivni muškarci, veruju u priče "rekla-kazala". Naravno da je bitno mišljenje roditelja, ali da ti neko kroji sudbinu i šta ćeš da radiš to mi se ne sviđa. Ne mislim da je Milica loš izbor devojke, jako je pametna i elokventna, dok je on mnogo nju varao u rijalitiju i ona mu je preko svega prelazila da bi se sada sve promenilo i da prema njegovim rečima ona ispada najgora. Ja sam se čula sa njom i gostovale smo zajedno u emisiji gde smo se ispričale, vidim da joj je teško ali je ona jaka devojka i treba to da joj bude lekcija za ubuduće kakve momke će da bira - dodala je Maja.

Šta je još rekla možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27