• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.10.2024

19:29

Maja nakon seksa sa Stanislavom morala kod plastičara! Marinkovićevoj se pomerio silikon u zadnjici, snosila posledice vrele akcije

Shutterstock/ataimages

Rijaliti

Maja nakon seksa sa Stanislavom morala kod plastičara! Marinkovićevoj se pomerio silikon u zadnjici, snosila posledice vrele akcije

Podeli vest

O Majinom i Krofakovom intimnom odnosu se u prethodnoj sezoni rijalitija dosta pričalo i pisalo, a sada je isplivala informacija koju javnost nije znala.

Danas je Danijel Dujković poznatiji kao Munjez, svojoj cimerki Eni Čolić govorio o Maji Marinković i njenom učesću u rijalitiju. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

U jednom trenutku se dotakao i njene vrele akcije sa Stanislavom Krofakom za vreme "Elite 7" i tom prilikom otkrio da su se njoj silikonski implanti u zadnjici pomerili zbog grubih intimnih odnosa, te da je zbog toga morala da ide kod doktora. 

- Maja se toliko j*bala prošle godine da joj je Stanislav pomerio silikon na d*petu, pa je izašla kod doktora. Maja je brat - rekao je Munjez. 

Tim povodom se za medije oglasio i sam Stanislav, koji je istakao da nema pojma o čemu se radi. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Šta da ja kažem na to? (smeh) Išla je kod doktora, to znam, ne znam zbog čega. Ja nisam ništa video, slabo vidim - rekao je Stanislav za "Pink.rs".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija