• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.10.2024

17:21

Istina izašla na videlo! Ša van sebe, priznao zbog čega je morao da uđe u ovu sezonu rijalitija, u sve umešan i njegov brat

Youtube printscreen/Zadruga

Rijaliti

Istina izašla na videlo! Ša van sebe, priznao zbog čega je morao da uđe u ovu sezonu rijalitija, u sve umešan i njegov brat

Podeli vest

Aleksić je ogolio dušu i ispričao ono o čemu je dugo ćutao.

Rijaliti učesnici, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su danas u Beloj kući imali višečasovnu raspravu o svom odnosu i boravku u rijaliti. 

U jednom trenutku, Miona se dotakla njihovom ulaska u "Elitu 8" i tom prilikom istakla da je to bila Nenadova ideja, jer je on, kako je rekla, željan rijalitija. U tom momentu je Aleksić pukao i izjavio da je morao da uđe u ovu sezonu da bi zaradio novac i vratio kredit svog brata, koji to ne može sam, jer nije u mogućnosti. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Gospodin je bio željan rijalitija, zbog toga smo ušli opet - rekla je Miona. 

- Ne, ne pravi se luda. Ušao sam u rijali kako bi vratio bratu kredit, je*ote znaš, ne pravi se luda. Ne pravi se luda - skočio je Ša kao oparen. 

- Nisi ti nesposoban da ne možeš da napraviš pare napolju - pinavljala je besno Jovanovićeva. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Ne mogu tolike pare sada da napravim, ne mogu. Nisam u muzici dugo, ne mogu tolike pare da napravim. Moram da zaradim novac da bi on vratio kredit i kupio stan deci, znaš sve - urlao je Nenad iz petnih žila. 

- Ne mora on da kupi stan za dva meseca, može za dve godine. Što mora da kupi stan za dva meseca? Što mora ubrzano da se vrati kredit? - pitala je rijaliti učesnica. 

- Mnogo ih je, moram, nemaju da jedu, je*ote, znaš - govorio je kroz suze Ša.  

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Nenade na pravi prosjake od tvojih, bila sam sa tobom, videla sam - ponovila je ona. 

- Nemoj da ma teraš da pričam, u kreditima su do guše. Nemaju je*ote, sve znaš - vikao je Aleksić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija