• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. G.

21.10.2024

15:21

"Nije bilo suđeno!" Bojan Marović raskinuo dugogodišnji vezu: "Majka misli da se nikada neću oženiti"

Miloš Rafailović

Estrada

"Nije bilo suđeno!" Bojan Marović raskinuo dugogodišnji vezu: "Majka misli da se nikada neću oženiti"

Podeli vest

Iako je prekinuo vezu, pevač još uvek veruje da će sresti ženu sa kojom će se venčati i dobiti decu.

Moja majka misli da se ja nikada neću oženiti, kaže Bojan Marović (39)! Pop pevač je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s devojkom s kojom je planirao brak i decu, a da raskid nije bio lak, svedoči činjenica da je sa društvenih mreža obrisao sve zajedničke fotografije sa njom. Jedan od najpoželjnijih neženja u razgovoru za Informer otkrio je da i dalje veruje u ljubav, te da mašta o porodici kakvu je i sam imao.

Foto: Zoran Sinko

 

- Sve se promenilo, sada sam ponovo slobodan... Jednostavno, nije se desilo, nije bilo suđeno da se oženim. Nisam neko ko će od toga da pravi dramu, život ide dalje! Ipak, i dalje verujem u ljubav jer, ko prestane da veruje u ljubav i odustane od nje, odustao je od sebe. Prava će doći onda kada za to bude bilo vreme - kaže pevač. Bojan je za Informer otkrio i da je nekoliko puta posetio dom za nezbrinutu decu, te da je razmišljao o usvajanju.

- Imam lep i sređen život, pa zašto ga još nekom ne bih ulepšao? Lepo je usvojiti dete jer na taj način nekome dajete novu šansu. Bio sam u domu za nezbrinutu decu i ono što sam osetio kada su me pogledali u oči rečima se ne može opisati.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Marović ne krije da bi voleo da i sam postane otac, ali ne po svaku cenu. Kako kaže, deci su potrebna oba roditelja, a ne samo jedan, te da priželjkuje partnerku sa kojom bi to mogao da ostvari.

- Kod nas važi ono odvratno i egoistično pravilo da je samo bitno da imate dete, nije bitno s kim i kako. Nije bitno da li ga žena dobije s bilo kim ili muškarac... To je za mene grozan pristup sujetnih budala. Zar za dete nije najlepše da ima i oca i majku? Za mene je porodica najbitnija, jer sam i sam imao divnog oca i predivnu majku - kaže Bojan Marović. Na pitanje da li se još uvek nije skrasio kraj neke žene zbog visokih kriterijuma pevač iskreno odgovara:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Moguće da ima i toga... S godinama postaješ sigurniji u sebe, a ja nikada nisam bio sigurniji! Uzalud sve na svetu ako nemaš osobu pored koje se svako jutro budiš srećan. Moja majka je izgubila nadu da ću se oženiti, a ni rodbina me više ne pita za ženidbu - rekao je za kraj Bojan Marović.

Marović: Estrada je šund

Na vrhuncu karijere Bojan se povukao sa estrade i vratio u Crnu Goru, a za Informer je otkrio zbog čega je doneo tu odluku:

- Trendovi koji su se nametali na silu nisu mi bili interesantni, a uz to su išle i neke bizarne stvari. Zamislite da se svakog dana budite sa računicom, da imate prijatelje iz koristi... Neki ljudi čak sklapaju brakove iz koristi. Nije estrada za mene, niti sam se ja tu ikada pronalazio. Kada sam otpevao prvu pesmu, govorili su mi da od mene nikada ništa neće biti jer pesma nije bila u trendu. Tad sam pitao svoje saradnike: "Nije u trendu, a da li je lepa?" Meni je oduvek samo to bilo važno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27