• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

21.10.2024

23:08

"Interventna je došla da se pozdravi sa mnom, jer me vole": Jodžir se oglasio nakon problema sa organima reda, evo šta se dogodilo!

Printscreen/Instagram/jodziir

Estrada

"Interventna je došla da se pozdravi sa mnom, jer me vole": Jodžir se oglasio nakon problema sa organima reda, evo šta se dogodilo!

Podeli vest

Kako kaže influenser njemu je ova situacija zabavna i jedva je čekao da se neko od medija upeca.

Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu i to zbog nepropisnog parkiranja.

Kako Jodžir kaže, nije se desilo ništa strašno, već je interventna stala da ga pozdravi zato što ga vole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

- Samo sam čekao momenat da me neko pozove. Ja sam to i kačio na svoj stori. Sedeo sam i pio kafu i došao je čovek da napiše kaznu. Najnormalnije sam prišao i pričao s njim. Video sam da su tu bili novinari koji su to slikali i pitali se što mi ne piše kaznu. Nebitno. Najlepše sam se ispričao i ismejao i snimao sam to, tako da od toga nema ništa. A interventna se pojavila jer su me prepoznali. Sasvim slučajno su me videli i stali da se pozdrave jer me vole - rekao je Jovan za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija