• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2024

10:21

Zvezda "Granda" pozvala Sašu Popovića u trenutku velike tragedije, a sada je Aleksandra uradila nešto zbog čega će svi plakati (VIDEO)

Ataimages/Grandprodukcija

Estrada

Zvezda "Granda" pozvala Sašu Popovića u trenutku velike tragedije, a sada je Aleksandra uradila nešto zbog čega će svi plakati (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Đuranović je objavila pesmu koju je posvetila svojoj najvećoj podršci.

Pevačica koja se takmičila u dve sezone takmičenja "Zvezda Granda", Aleksandra Đuranović, doživela je veliki gubitak kada joj je pred početak treće sezone preminuo rođeni brat!

Foto: Promo

 

Naime, Aleksandra koja je u ovom takmičenju bila u toku 2016. i 2018. godine , trebalo je da se takmiči i naredne 2019.  

Nakon izvedbe pesme njenog brata, usledili su i komentari nakon čega ona nije mogla da nastavi sa daljim takmičenjem, jer joj je on bio najveća podrška i baš njemu je posvetila pesmu "Kao zver" koja je premijerno puštena na dan njegovog rođendana.

Foto: Promo

 

Nakon emotivnog šoka koji je doživela tokom takmičenja, mlada pevačica iz Banja Luke pozvala je direktora "Grand produkcije" Sašu Popovića i zamolila ga da deo emisije gde ona nastupa izbaci iz emitovanja.

Foto: Promo

 

- Direktore, moj brat je preminuo. Zbog smrtnog slučaja koja je zadesio moju porodicu, ja sam prinuđena da napustim dalji tok takmičenja, jer se psihički ne osećam spremno da nastavim dalje - rekla je tada Saši Popoviću.

On je odmah uslišio njenu molbu i izbacio deo emisije u kojem je Aleksandra pevala.

Foto: Promo

 

Samo pet godina kasnije, na njegov rođendan izbacila je pesmu pod nazivom "Kao zver" koju je posvetila svojoj najvećoj podršci, svom bratu Đuki Đuranoviću.

Poslušajte pesmu pevačice koju su brojne zvezde podržale u takmičenju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija