• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2024

08:47

Pomirili se Maja i Car! Marinkovićeva sve priznala: "Leto smo proveli zajedno, evidentno je ko je moja najveća ljubav!"

ATAIMAGES/instagram

Rijaliti

Pomirili se Maja i Car! Marinkovićeva sve priznala: "Leto smo proveli zajedno, evidentno je ko je moja najveća ljubav!"

Podeli vest

Maja Marinković je odlučila da prizna da se pomirila sa Filipom Carem.

Bivši rijaliti učesnici, Maja Marinković i Filip Car, tokom leta su više puta negirali da su obnovili romansu iako je bilo mnogo dokaza za takve tvrdnje.

Foto: printscreen

 

Naime, nakon što je Maja izašla iz "Elite 7", a zatim i stavila tačku na vezu sa Stanislavom Krofakom, obnovila je kontakt sa Carem.

Sinoć su objavljeni snimci na kojima se vidi da su leto proveli zajedno, a sada se ovim povodom oglasila i Marinkovićeva koja je priznala da su u vezi, te poručila:

Foto: Printscreen/Instagram/majaamarinkovic

 

- Dobro veče! Odlučila sam da više ne lažem ni sebe, a ni vas! Evidentno je ko je moja najveća ljubav i bez koga ja ne mogu... Sada mi je lakše jer mi je dosta laganja i bezobrazluka dotičnog gospodina koji ne zna da stane iza svojih postupaka! Leto smo proveli zajedno i to je bilo najlepše vreme u našim životima, pa pošto dotični ima amneziju, i uvek se pravi lud, da ga podsetim na istinu - napisala je Maja na svom Instagram nalogu, a zatim dodala njihovu zajedničku fotku:

Foto: Printscreen/Instagram/majaamarinkovic

 

- Znate kako, neke veze su ipak neraskidive. Srećno i pamet u glavu - dodala je ona.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija