• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

23.10.2024

19:47

Kupile nos, usta, grudi, guzu! Ove Srpkinje su pukle milione samo da ne liče na sebe, promene su zabrinjavajuće (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Kupile nos, usta, grudi, guzu! Ove Srpkinje su pukle milione samo da ne liče na sebe, promene su zabrinjavajuće (FOTO)

Podeli vest

Starlete i rijaliti učesnice nisu bile zadovoljne svojim izgledom, zbog čega su pribegavale estetskoj hirurgiji.

Mnoge javne ličnosti su drastično promenile svoj izgled od momenta kada su se prvi put pojavile na javnoj sceni, pa sve do danas. 

Pored tretmana nege i ubrizgavanja hijaluronskih filera, dame su odlazile pod nož i vršile razne operacije na licu, poput smanjivanja nosa, "mačijih očiju", zatezanja kože. Takođe, one su radile i mnogobrojne korekcije na telu, pa su tako stavljale silikonske implantate u grudi, zadnjicu, radile liposukciju, neke su čak vadile i rebra kako bi im struk bio manji. 

Rijaliti učesnica Maja Marinković, izdvaja se po broju korekcija koje je uradila na svom telu. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Maja je najviše korekcija uradila na svom licu, gde je pored hijaluronskih dodataka, operisala nos, uradila zube, povećavala usne, tetovirala obrve i više puta radila zahvat koji se zove "mačje oči".

Foto: ATA Images

 

Takođe, ona je nekoliko puta povećalava grudi, a poslednja intervencija koju je uradila bili su implanti u zadnjici. 

Odmah posle nje, nalazi se i bivša rijaliti učesnica, Soraja Vučelić, koja je potpuno duga osoba sada. 

Foto: Youtube printscreen

 

Soraja je sada i više nego aktivna na svom Instagramu, gde objavljuje svoje provokativne slike i snimke. Ono što možemo videti na osnovu fotografija jeste to da je ona enormno uvećala svoje grudi, koje redovno ističe u prvi plan. 

Foto: Instagram printscreen/sorajavucelic

 

Pored toga, ona je stavila hijaluron u usta, kao i u jagodice. Starleta je između ostalog smanjila nos, uradila "mačije oči", ali i obrve. Sve te operacije njoj nisu bile dovoljne, pošto na svojim slikama koristi i veliki količinu fitera. 

Na listi dama koje su promenile lični opis nalazi se i Ana Korać, koja je prvu plastičnu operaciju uradila sa samo 20 godina. Kao i Maja i Soraja, tako je i Koraćeva nekoliko puta operisala grudi, sve dok nije dostigla željenu veličinu. 

Foto: Facebook printscreen

 

Pored toga i ona je stavila hijaluron u usne, zatim je uradila jagodice i bradu, ali i "mačije oči" i operaciju nosa, nakon čega je skroz promenila lični opis. 

Za nju se dosta spekulisalo u medijima i da je vadila rebra kako bi imala što manji struk. 

Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

 

Ni Stanija Dobrojević nije mogla da odoli "trendu ulepšavanja". Iako vodi zdrav život i mnogo brine o svojoj liniji, ona je ipak uradila nekoliko zahvata na svom telu, ali i licu. 

Naime, Stanija je kao i njene rijaliti koleginice, povećala grudi, kako bi imala što bujnije poprsje. 

Foto: youtube printscreen

 

Ono što možemo uočiti u odnosu na prošlost i sadašnjost jeste to da je i ona veliki fan hijalurona, koji je ubrizgala u svoje usne, ali i jagodice. Ni njen nos nije prošao netaknuto, pa ga je operisala kako bi imala "Barbi nos" za kojim žene lude. 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Jedna od starleta koja ubedljivo prednjači po broju estetskih operacija i korekcija jeste Tamara Đurić. 

Tamara je skrenula veliku pažnju javnosti na sebe kada je jedva izvukla živu glavu zbog silikona. Naime ona je povečavala zadnjicu silikonskim implantima, a pored toga je dodala i akvafilere koji su doveli do sepse.

Foto: Facebook printscreen/Tamara Djuric

 

Međutim, to nije jedina operacija koju je radila. Ona je nekoliko puta povećavala grudi, pa onda izvadila implante, pa ponovo stavila. Pored toga, Tamara je nekoliko puta i operisala nos, zbog čega je bila predmet podsmeha na mrežama jer su joj govorili "da ima nos kao Majk Džekson". 

Foto: ATAIMAGES

 

I ona je kao i prethodne dame, ubrizgavala hijaluron u jagodice, usne, radila bradu, ali i "mačije oči". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija