• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitijević

23.10.2024

10:48

Slavica Ćukteraš za Informer nakon prozivki Tanje Savić da je pokazivala grudi njenom dečku: "Besmisleno! Da li ste primetili..."

ATAIMAGES

Estrada

Slavica Ćukteraš za Informer nakon prozivki Tanje Savić da je pokazivala grudi njenom dečku: "Besmisleno! Da li ste primetili..."

Podeli vest

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se za Informer nakon prozivki njene koleginice i ljute rivalke iz muzičkog takmičenja, Tanje Savić.

Tanja Savić prisetila se incidenta od pre 20 godina, kada je njena koleginica iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš, navodno, pokazala grudi njenom tadašnjem dečku.

Pevačica je, tom prilikom, istakla da ne želi da se vraća u prošlost, ali i da ona, za razliku od Ćukterašove, ne voli da se nameće.

Ovim povodom, mi smo kontaktirali Slavicu, koja nije bila preterano raspoložena da komentariše rivalku, međutim, nakratko se osvrnula na njene reči.

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Da li ste primetili da Tanja nije želela da odgovori na pitanje da li smo bile zajedno u ekipi? Da li ste uopšte primetili da ja volim da se ističem?! Besmisleno je komentarisati sve u vezi nas dve. Zovite Ognjena Amidžića - istakla je Slavica za Informer.

Podsetimo, skandal od pre skoro dve decenije i danas je aktuelan, a Tanja Savić je, nakon pitanja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", rekla sledeće:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja to ne bih komentarisala zato što je to bilo pre 20 godina. Mi smo se promenile, sada smo zrele žene - rekla je Tanja, pa dodala:

Da je sada pokazala, u ovom momentu, ja sa ovom pameću bih rekla: "U redu je, pokaži". Drugačije smo, i drugačije karaktere imamo, ona je vrcava, voli da se ističe, sve što nisam ja. Reći ću ti posle emisije šta se dogodilo, ali je bilo smešno.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija