• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

23.10.2024

19:17

Ceca priznala šta bi danas rekla Arkanu da je pored nje: "Bez obzira na bolan put, uspela sam da..." (FOTO)

Profimedia

Estrada

Ceca priznala šta bi danas rekla Arkanu da je pored nje: "Bez obzira na bolan put, uspela sam da..." (FOTO)

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je za bugarske medije šta bi danas rekla Arkanu da može da razgovara sa njim.

Folk zvezda trenutno je u Bugarskoj gde ima zakazan koncert, a za tamošnje medije govorila je o karijeri i privatnom životu.

Voditeljka bugarske televizije u čijoj je emisiji je Ceca Ražnatović gostovala, osvrnula se na prošlost i postavila pevačici intimno pitanje.

- Znam da ne voliš da se vraćaš u prošlost, ali tvoja ljubav je toliko legendarna, toliko jaka i emotivna. Da je tvoj suprug pored tebe šta bi mu sada rekla?

- Rekla bih mu da je ostala velika praznina, posebno u sobi kod dece, praznina koju ništa ne može popuniti. Roditelje niko i ništa ne može zameniti. Rekla bih mu da sam uspela iako sam sa 26 godina ostala sama sa decom, jedno je imalo tri, a drugo godinu i po. Rekla bih mu da sam uspela da ih vaspitam i uputim na pravi put i da sam jako ponosna na njih. Rekla bih mu da sam jača, nezavisna, bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila. Uspevala sam i padala, ali se nisam slomila ni na trenutak. Rekla bih mu da ne brine i da ga nismo zaboravili - navela je Ceca.

Osvrnuvši se na dugu karijeru, Ceca je rekla da i kada bi mogla da vrati vreme ništa ne bi menjala, osim teških trenutaka kroz koje je prošla, njih bi rado izbrisala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija