• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.10.2024

19:43

"Ograđuje se, hoće da izađe iz odnosa, ja sam konj": Terza raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice: "Kad je budem video sa stomakom..." (VIDEO)

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Ograđuje se, hoće da izađe iz odnosa, ja sam konj": Terza raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice: "Kad je budem video sa stomakom..." (VIDEO)

Podeli vest

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su opet raskinuli.

Borislav Terzić Terza je javno ponizio i prevario trudnu verenicu sa Sofijom Janićijević, ali već danima je njihova veza na klimavim nogama zbog njegove stalne promene raspoloženja.

Naime, Terzu je navodno stiglo kajanje što je na takav način izdao Milicu Veličković koja nosi njegovo dete, zbog čega je Sofija rešila da stavi njihovu vezu "na pauzu".

Kada su za to čuli ostali ukućani, nekoliko njih se okupilo kako bi priskočili u pomoć svojim savetima.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Završio sam sa ovom - kazao je Terza.

- Što, šta je bilo? - upitao je Munjez.

- Kaže mi:"Nešto sam razmišljala, da napravimo pauzu". Zamisli. Rekao sam Kariću, Mići... Koja pauza druze, neko se zaljubi, život moj je u pitanju. Ja sad kad to presečem, mene ne zanima više - rekao je Terza.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Vidi to što si ti napravio, sad ne treba niko da se igra sa tobom - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Uradio sam, da, ali vidiš šta radi - rekao je Terza.

- Vidi se da se čovek kida. Jako nezahvalna tema ta komentarisanje - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Ja vidim to po tebi, prokomentarisao sam da taj odnos nije blizu kao Milicin i tvoj odnos. Ni blizu - rekao je Munjez.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

Kao: Kaže Sofija "Ni ja nisam dobro"... Zamisli ti šta ona priča. Klasično ograđivanje da izađe iz tog odnosa, da ne bude da je raskinula, i ohladiće se i to je to... Kulturno hoće da izađe iz odnosa - rekao je Terza i nastavio: 

- Kad budem video Milicu sa stomakom... Ja sam debil, konj. Ovo mi je sad najgore, ograđivanje. Ali dobro, šta je tu je. Glup sam ispao i ćao - rekao je Terza.

 

 

Dok je Terza besneo zbog Sofijinih reči, ona je razgovarala sa Dačom Virjevićem o svojim ljubavnim problemima.

- Imam razumevanja za sve, za situaciju, ali razmišljam na tri dela. Na roditelje, situaciju, njega, ukućane. Ne mogu, glava me boli više - jadala se Sofija.

- On je besan kao ris. "Idi vidi, razgovaraj sa njom", on kaže:"Gde da razgovaram", neće - rekao je Dača Virjević.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- To mene treba da pita, sa mnom da priča o tome. Svi mi znamo kakav je on, ali kakva sam ja - rekla je Sofija.

- Sad ti njemu ne bi prišla prva. On je našao krevet - rekao je Dača.

- Nek ide - rekla je Sofija.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Spominju mu svi dete, to je psiha, teško je to - rekao je Dača.

- Zna šta je uradio, a sad svaki dan sve drugačije. Nisam mogla to da zamislim. Znaš kako se osećam, danima. U vezi sam, stalo mi je do njega, ali se osećam kao da sam sama u vezi - rekla je Sofija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija