• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć. - D.S.

24.10.2024

23:33

"Mnogo mi je žao..." Jana otkrila detalje zdravstvenog stanja Saše Popovića, pa priznala kakve je tegobe imala zbog "Ozempika" (VIDEO)

Nikola Babić, ATA Images

Estrada

"Mnogo mi je žao..." Jana otkrila detalje zdravstvenog stanja Saše Popovića, pa priznala kakve je tegobe imala zbog "Ozempika" (VIDEO)

Podeli vest

Jana Todorović priprema veliko slavlje povodom ćerkinog punoletsva, a pred večerašnji nastup govorila je o sukobu sa Stojom, korišćenju "Ozempika", ali i zdravstvenom stanju Saše Popovića.

Pevačica Jana Todorović danas će nastupiti u jednoj beogradskoj kafani, a pre početka svirke je sa novinarima pričala o detaljima iz karijere, ali i privatnog života.

- Krenula je sezona, osećam se kao da dolazim u svoju kuću. Zadovoljna sam, radujem se večerašnjem nastupu. Prezadovoljna sam sa saradnjom i radujem se nastupu - ispričala je Jana pa uporedila po čemu se razlikuju nastupi:

- Sve zavisi od momenta, sve zavisi od ljudi. Sinoć sam imala neko romsko slavlje, svadba, lepo smo se i juče proveli, tako da se nadam da ćemo i večeras da ponovimo žurku - kaže Jana.

Foto: Foto: Nikola Babić

 

I samu pevačicu očekuje slavlje u porodici, jer njena ćerka uskoro puni 18 godina.

- Pripreme za 18 rođendan... Imam veliku tremu. Otpevala sam mnogo privatnih slavlja, nisam znala koja je to organizacija, šta sve treba, ali velika nam je obaveza. Budem po četiri - pet dana van zemlje i onda kada se vratim na dva dana trudim se da sve organizujem. Pozvala sam ljude koje su u mom okruženju i koji su dugi niz godina uz mene... - otkrila je Jana kako teku pripreme za veliko slavlje.

Todorovićka je ipričala da je ćerka zadovoljna poklonom, i da je bila iznenađena jer su joj rekli da će joj ga predati tek oko Nove godine. 

-  Sad ima svoja kola i jedva čeka da može sama da vozi. Kaže da je bila uzbuđena i jedva čeka 02. novembar da može sama da vozi. Pokušavala sam da dovedem Šemsu, pitala sam je da peva jer je Kristina mnogo voli, ali ona ima neke preglede, biće u nekoj banji, tako da neće moći. Poslala je divnu čestitku i to je dovoljno. Biće tu dosta mojih kolega. Biće luda žurka, dosta pevača, svirača. Biće više od 30 muzičara, tri orkestra, tako da ćemo se veseliti - najavila je Jana i dodala da će ćerkin rođendan, ali i krštenje slaviti nekoliko dana.  

Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

 

Novinari nisu mogli a da ne primete, da se Jana nije pojavila u Novom Sadu i tako izbegla susret sa Stojom, sa kojom je godinama u sukobu. 

- Juče sam morala da idem na privatno slavlje, pozvali su me, ali nisam mogla da otkažem ljudima, ali ništa se ne bi desilo. Rekla bih "Zdravo", to je nešto što je ljudski i za očekivati od žene kao što sam ja - rekla je pevačica. 

Jana je nedavno priznala da je koristila "Ozempik" kako bi izgubila kilograme, a sada je priznala da je injekcije, koje su inače namenjene dijabetičarima prestala da koristi jer su joj škodile. 

Foto: Foto: Nikola Babić

 

- Prestala sam da koristim "Ozempik", počelo je da mi škodi, počelo je malo srce ubrzano da mi lupa. Malo sam dodala kilažu, ali ja to umem da nosim. Nabavljala sam ih preko prijatelja - bila je iskrena Jana.

Na kraju pevačica je prokomentarisala i zdravstveno stanje Saše Popovića.

- Mnogo mi je žao to što se desilo i što se dešava. Nadam se da će Sale pobediti kao što je uvek i bio vodeći u svemu. Čuli smo se pre možda mesec dama, pozvala sam Suzanu, upućena sam, mnogo mi je žao. Mislim da će sve biti u redu. Suzana kaže da je dobro. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!

Slava je, Sveta Petka, slava moje Srpske napredne stranke, em je Slava, em je nedelja, em sam bolestan, virus me pogodio. I onda vidim, lider opozicije, jedan od sedam opozicionih dahija, Ćuta, baš danas, na dan Slave Svete Petke, poručuje Srbiji, obećava da će on lično likvidirati novinare, čitave redakcije, đuture sve zaposlene u medijskoj kući „Informer“, koja ima TV redakciju, redakciju novina, i redakciju portala. I ne samo novinare, već sve iz „kartela“ SNS-a. I sve će to Ćuta, kako kaže, da eliminiše, da ukloni, kao kancer da odstrani, odstreli, da operiše na živo, on će kaže to lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti, i poručuje dahija Ćuta - Svaki svoga ubijte subašu! Tako su postupale samo dahije i ustaše.

27.10.2024

16:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija