• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.10.2024

12:41

Pre braka sa Trifunovićem, Isidora bila u vezi sa košarkašem! Ostavio je zbog ponašanja, preživeo dramu sa njom

Ataimages/Instagram/isismo

Estrada

Pre braka sa Trifunovićem, Isidora bila u vezi sa košarkašem! Ostavio je zbog ponašanja, preživeo dramu sa njom

Podeli vest

Mijanovićeva je bila u vezi sa Ninom Čelebićem, bivšim dečkom Teodore Džehverović.

Glumac, Sergej Trifunović, prijavio je 23. oktobra svoju suprugu, Isidoru Mijanović, za nasilje u porodici, nakon čega je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva odlučio da nema elemenata krivičnog dela iz oblasti nasilja u porodici. Isidora je, sa druge strane, osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. 

Foto: Instagram printscreen/whistler_dick

 

Trifunović je juče svojim ponašanjem još jednom zgrozio javnost. Naime, on je polivao okupljene novinare vodom, pljuvao, gađao pikavcima i pokazivao srednji prst, a nakon toga je napustio svoj stan. U međuvremenu, Isidora je došla u njihov stan, gde su se kasnije tokom večeri i sreli i po svemu sudeći pomirili. 

Inače, Trifunović nije jedina osoba sa javne scene koja je Isidori ukrala srce. Ona je pre braka sa Sergejem, bila u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je uplovila u vezu odmah nakon njegovog raskida sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Njihova veza, prema pisanju domaćih medija, nije dugo opstala jer su navodno imali sličnih problema. Naime, njihov odnos je dobro funkcionisao sve dok Isidora nije počela da se ponaša posesivno, što je košarkašu smetalo. 

On nije želeo to da trpi, pa je brže bolje pobegao od Mijanovićeve i okončao vezu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija