• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Blic

25.10.2024

17:24

Supruga Sergeja Trifunovića napustila stan, a od njega ni traga ni glasa

Ataimages/Instagram/isismo

Estrada

Supruga Sergeja Trifunovića napustila stan, a od njega ni traga ni glasa

Podeli vest

Supruga Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, danas je napustila zajednički stan.

Sergej Trifunović poslednjih je dana u centru pažnje, nakon što je 23. oktobra prijavio suprugu, Isidoru Mijanović, za nasilje. Glumac je i dan posle nastavio da niže skandale, pa je tako okupljene pripadnike sedme sile, među kojima je bio i Infomer, polio vodom, pljuvao, te ih gnusno vređao. Nakon skandaloznog ponašanja glumac je napustio svoj stan u koji se izgleda nije ni vraćao.

Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, izazvala je pažnju medija kada je danas nakratko napustila stan u kojem živi s glumcem.

U potpuno opuštenom izdanju, bez trunke šminke i u ležernoj kombinaciji, Isidora je brzo obavila šta je planirala – pa je ponovo ušla u zgradu, zadržala se u stanu oko desetak minuta, i zatim otišla u nepoznatom pravcu s prijateljicom koja ju je i dovezla.

Foto: Instagram printscreen/whistler_dick

 

Mediji su primetili da Sergej nije bio u stanu, a ni njegov automobil nije bio u garaži. Uoči Isidorinog dolaska, Sergejev prijatelj je prošetao njegovog psa Mileta i vratio ga u stan.

Podsetimo, ekipa Informera uhvatila je Sergeja Trifunovića sinoć, 24. oktobra, ispred pozorišta "Zvezdara teatar", u kojem je glumac igrao u predstavi sa Vojislavom Vojom Brajovićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija