• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Grand

26.10.2024

07:01

Pevačica priznala da je prebila dvoje ljudi! Na njegove reči, Nadica nije mogla da ne reaguje

Printscreen You Tube/Zvezde Granda

Estrada

Pevačica priznala da je prebila dvoje ljudi! Na njegove reči, Nadica nije mogla da ne reaguje

Podeli vest

Pevačica Nadica Sečivanović, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u kom je stigla do petog kruga, otkrila je da je prebila dečka i devojku.

Nadica Sečivanović, poznata pevačica i nekadašnja kik-bokserka, otkrila je kako se našla u ozbiljnom okršaju sa jednim dečkom i devojkom. 

Kako navodi, sve je krenulo iznenada, a situacija se brzo otela kontroli. Nadica je otkrila još i da nije baš u potpunosti "prebila" njih dvoje.

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda

 

- Bavila sam se kik boksom, pre četiri godine sam prestala sa tim, jer mislim da to ne treba žena da trenira. To je sada tema koja zahteva mnogo vremena da objasnim. A da li sam prebila nekoga… sparingovala sam, a to kada sam prebila, to je bilo davno u srednjoj školi - istakla je Nadica i dodala:

- Nije se to desilo dok sam se bavila kik boksom. Prebila sam jednog dečka jer mi je nešto rekao i jednu devojku, to se sećam. To je možda ružno da kažem, ali to je ono čega se sećam.

Na pitanje da li je to učinila zbog nekog dečka, odgovorila je:

- Nije bilo zbog dečka. Opsovali su mi majku, a ja sam na to jako slaba. I to stvarno nije ono da kažem šala, sad kao "prebio si nekog", jednostavno sećam se dobro da su mi tada opsovali majku - priznala je ona.

Podsetimo, Nadica je jednom prilikom otkrila da je njena tetka, poznata pevačica Biljana Sečivanović, ali kako je rekla, ona joj nije bila podrška tokom takmičenja u "Zvezdama Granda."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija