• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.10.2024

17:59

Kemiš izneo šok detalj! Harmonikaš otkrio sa kim ga je Vesna Zmijanac prevarila: "Bio nam je kućni prijatelj"

shutterstock/Informer

Estrada

Kemiš izneo šok detalj! Harmonikaš otkrio sa kim ga je Vesna Zmijanac prevarila: "Bio nam je kućni prijatelj"

Podeli vest

Vesna Zmijanac bila je u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a o njihovom odnosu dosta se govorilo.

Vesna Zmijanac i Kemiš bili su u braku tri godine, nakon čega se njihov odnos završio i Miroljub je uplovio u novu vezu sa Zoricom Brunclik, koleginicom Vesne Zmijanac.

U to vreme, mnogi su tvrdili da je Zorica rasturila njihov brak, ali je Kemiš kasnije to demantovao i otkrio zašto se razveo od Vesne. On je tvrdio da je pevačica ta koja je bila neverna tokom njihovog braka, te da je saznao kako je imala aferu s njegovim prijateljem i kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac - napisao je harmonikaš, pa dodao:

Foto: Masha Bandjur

 

- U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - napisao je Kemiš.

- Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac) - pisalo je otvorenom pismu, a prenosi ga Blic.

Foto: Tanja Andrić

 

Kemiš je verovao da su Zorica Brunclik i on ispali kolateralna šteta u tome, iako smatra da Vesni to nije bila namera.

Podsetimo, Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, a njihov početak veze bio jako buran. 

Naime, nakon što se razveo od Vesne Zmijanac, Kemiš je uplovio u romansu sa Zoricom, koju su svi napadali da je preotela partnera svojoj koleginici. Oni su sada u emisiji "Ceca show" iskreno govorili o svom odnosu i teškom periodu koju su tada imali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija